FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Αλ. Στεφάνου: ”Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Μάκαρο”

Ο Αλέξανδρος Στεφάνου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί φέτος στον Μάκαρο Άμφισσας, καθώς όταν ανάρρωσε από τον τραυματισμό του το πρωτάθλημα είχε ήδη διακοπεί λόγω κορωνοϊού, για να θεωρηθεί τελικά ως μη γενόμενο.

Ο ίδιος θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του την επόμενη σεζόν, αλλά δεν ξεχνάει τις στιγμές αλλά και τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στον Μάκαρο, ευχαριστώντας δημοσίως την ομάδα της Άμφισσας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

‘Όταν το μπάσκετ είναι η ζωή σου και η μοίρα σε φέρνει να περάσεις πόρτα χειρουργείου καταρρέεις, απελπίζεσαι και εύχεσαι μόνο να αντέξεις ώστε ξανά από την αρχή να βρεις την δύναμη να παλέψεις. Χρειάζεσαι στήριξη και ανθρώπους να σε πιστέψουν για να προχωρήσεις. Στάθηκα από τους τυχερούς, επανήλθα όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά, καθώς στο δρόμο μου βρέθηκαν κάποια απίστευτα άτομα.. Ξέρετε, από αυτούς τους ρομαντικούς και αιώνια ερωτευμένους με την μπάλα του μπάσκετ… Ο Μάκαρος Άμφισσας με πίστεψε όταν ακόμα το πόδι μου ήταν μπαταρισμένο. ”Μαζί σου Αλέκο” μου είπαν. ”Όταν θα είσαι έτοιμος. Μαζί θα τα καταφέρουμε”. Λόγια που σου δίνουν ελπίδα…

Ακόμα και τώρα που θα βρίσκομαι σε άλλο σωματείο και δεν μπορώ να είμαι μαζί τους τη νέα αγωνιστική περίοδο, κυρίως λόγω απόστασης, άκουσα μόνο ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όσα έζησα και όσα πήρα στο χρόνο που περάσαμε μαζί. Μπορεί να μην καταφέραμε λόγω covid να κάνουμε πράξεις τα όνειρά μας, όμως είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Επέστρεψε στις νίκες! Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας 52-47

pannikolaou