B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Γεν. Συνέλευση και εκλογές στην ΕΣΚΑΣΕ στις 27 Ιουνίου! Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου!

Την Κυριακή 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΑΣΕ, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και την εκλογή για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Με τα τωρινά δεδομένα, η Γενική Συνέλευση έχει οριστεί στις 27/6 στις 10:30 στην αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου του Δήμου Θηβαίων, αλλά σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία και υποχρεωτική η αλλαγή του τόπου ή του τρόπου διεξαγωγής της, η ΕΣΚΑΣΕ θα ενημερώσει εγκαίρως τα σωματεία.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις φετινές εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ, θα έχουν μόνο τα σωματεία εκείνα που έχουν την ειδική αθλητική αναγνώριση και έχουν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ. Τα υπόλοιπα σωματεία, μπορούν να παρίστανται στη Γενική Συνέλευση, χωρίς όμως να έχουν δικαίωμα ψήφου.

Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν, δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ θα έχουν μόνο τα 25 εγγεγραμμένα σωματεία της Ένωσης στο αθλητικό μητρώο.

Επίσης, τα σωματεία που είναι εγγεγραμμένα στο αθλητικό μητρώο, για να έχουν δικαίωμα ψήφου θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς την Ένωση, έχοντας καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές για τα έτη 2018-2021, που αντιστοιχεί σε 5 €/έτος.

Ακόμα, τα σωματεία θα πρέπει μέχρι τις 16 Ιουνίου να έχουν υποβάλει στην Ένωση το πρακτικό απόφασης Δ.Σ. που θα ορίζει τον αντιπρόσωπό του, που θα έχει και το δικαίωμα ψήφου.

Τα υποψήφια μέλη θα πρέπει να έχουν υποβάλει στην Ένωση την επιθυμία τους επίσης μέχρι τις 16 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou

Σχολικοί Final-4: 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-Ελληνογαλλική Σχολή Αγ. Παύλος 81-98 Κέρδισαν το χειροκρότημα!

pannikolaou