FEATURED ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Πρωτέας Σχηματαρίου! (pics)

Η πρώτη ομάδα που επέστρεψε στα παρκέ, βάζοντας μπρος τις μηχανές μετά από 6 μήνες απραξίας, ήταν ο Πρωτέας Σχηματαρίου, που το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις για τα τμήματα παίδων και εφήβων!

Από χθες, επιτρέπονται οι προπονήσεις για τα τμήματα που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα με μοριοδότηση (παίδων, εφήβων, κορασίδων, νεανίδων) και ο Πρωτέας έκανε τις πρώτες του προπονήσεις, τηρώντας ασφαλώς όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως εκείνα προβλέπονται στη νέα ΚΥΑ.

Ο Ηλίας Χαντζής υποδέχθηκε τους παίκτες του που επέστρεψαν στο κλειστό με ενθουσιασμό, αλλά και με προσοχή, καθώς το διάστημα της αποχής από την αγωνιστική δράση ήταν μεγάλο.

Σε ανάρτηση του ο Πρωτέας Σχηματαρίου επισημαίνει: ‘‘Επιστροφή στο φυσικό μας περιβάλλον! Μετά τις εξαγγελίες του Υπουργού Αθλητισμού και με την άδεια του Δήμου μας, έγινε σήμερα (χθες) η επανέναρξη των τμημάτων εφήβων και παίδων, σεβόμενοι πάντα τα πρωτόκολλα υγιεινής”.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται και άλλες ομάδες από την Περιφέρεια να κάνουν τα πρώτα βήματα επιστροφής στον φυσικό τους χώρο!

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou