Α2

Στη 12αδα του Πανερυθραϊκού στην Ελευθερούπολη ο Αναστασόπουλος!

Για πρώτη φορά, ο νεαρός Χαλκιδέος παίκτης Δημήτρης Αναστασόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ανδρικής ομάδας του Πανερυθραϊκού, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 και συγκεκριμένα για τον αγώνα με την Ελευθερούπολη που έγινε την Τετάρτη 19 Μαΐου.

Ο Αναστασόπουλος δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι που η ομάδα του βγήκε νικήτρια με 78-83, αλλά αποκόμισε τις πρώτες εμπειρίες ως μέλος αποστολής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ δεν θα αργήσει η στιγμή που θα πάρει και το βάπτισμα του πυρός!

Ο 17χρονος σέντερ, γεννημένος στις 2 Αυγούστου 2004 με ύψος 2,03 μ., ξεκίνησε το μπάσκετ πριν από 4 χρόνια αρχικά στη Δροσιά και στη συνέχεια στην ΧΒΑ όπου και αγωνίστηκε σε παιδικό-εφηβικό ενώ παράλληλα έκανε προπονήσεις και με το αντρικό της ομάδας της Χαλκίδας τη σεζόν 2019-20 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Αναστασόπουλος κίνησε το ενδιαφέρον του Πανερυθραϊκού και του προπονητή του Δημήτρη Χουχουλή, για να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο μαζί με τις αντίστοιχες παροχές ώστε να συνεχίσει το σχολείο του στην Αθήνα.

Έτσι και έγινε, με τον νεαρό Χαλκιδέο παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα, να μετοκομίζει στην Αθήνα και να συμμετέχει σήμερα για πρώτη φορά στη 12αδα του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα της Α2!

Οι υπόλοιποι παίκτες της Περιφέρειας στην Α2:

Ο Θανάσης Ντουζίδης, επίσης του Πανερυθραϊκού, δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Ο Γιώργος Αγγέλου του Απόλλωνα Πάτρας, δεν αγωνίστηκε καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας της ομάδας του με τη Δάφνη Δαφνίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο Σωτήρης Φραγκούλης δεν αγωνίστηκε στον εκτός έδρας αγώνα του Ψυχικού με την Καρδίτσα.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ήττα-μαχαιριά! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 73-83

pannikolaou

A2 Elite League: Νίκη-πρόκριση στα playoffs! Ερμής Σχηματαρίου-Δόξα Λευκάδας 74-69

pannikolaou