Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανέστης Μάτος: ”Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση”

Ο Ανέστης Μάτος με δήλωσή του, κάνει γνωστό πως παρότι δεν ήταν η στιγμή που θα ήθελε να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, δεν θα μπορούσε παράλληλα να αρνηθεί την πρόταση, δηλώνοντας όπως πάντα παρών, όποτε τον χρειάστηκε ο Λοκρός.

Ο Μάτος, ευχαριστεί παράλληλα τον απερχόμενο κόουτς Γιάννη Πανούση, ενώ εύχεται με τη στήριξη του κόσμου να ζήσουν στον Λοκρό αντίστοιχες στιγμές με εκείνες του πρόσφατου παρελθόντος.

”Με την πανδημία να επικρατεί εδώ και δύο χρόνια σε ολόκληρη τη χώρα, όπως η περσινή προσπάθεια που έκανε η ομάδα για να παραμείνει στη Β’ εθνική έμεινε στη μέση, έτσι και φέτος η ομάδα αν και στις πρώτες αγωνιστικές είχε δείξει ένα μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων της, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει και να πετύχει τους στόχους της. Με την παρούσα λοιπόν κατάσταση και τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα πλέον για το σύλλογο, το Δ.Σ. του Λοκρού μου ζήτησε να αναλάβω εγώ τα ηνία. Παρόλο που δεν ήταν η στιγμή που θα ήθελα να το κάνω, επειδή πάντοτε ήμουν παρόν όποτε μου είχε ζητηθεί από την ομάδα, δεν θα μπορούσα και τώρα να αρνηθώ. Όπως τόσα χρόνια πάλευα σαν παίκτης και έδινα τα πάντα, υπόσχομαι πως το ίδιο θα κάνω και σαν Προπονητής. Εύχομαι να συνεχίσουμε να έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας, ώστε να ζήσουμε ξανά στιγμές χαράς και περηφάνιας για την ομάδα μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Γιάννη Πανούση για τη συνεργασία μας εντός των γηπέδων και για τη στήριξή του έξω από αυτά σε κάθε επίπεδο κάνοντας την απόφασή μου πιο εύκολη και βοηθώντας με σαν προπονητή και σαν άνθρωπο”.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησαν νικηφόρα με τον Αθηναϊκό Παγώνης και Δημητρίου!

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Video από τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou