B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Εκλογές ΕΣΚΑΣΕ: Δύο υποψήφιοι πρόεδροι και 14 μέλη εκφράζουν τις απόψεις τους!

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται την Κυριακή 27 Ιουνίου οι εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., με υποψήφιους 2 προέδρους και 14 μέλη!

Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα γίνουν το πρωί της Κυριακή (10:30) στην αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου του Δήμου Θηβαίων και για πρώτη φορά, που οι εκπρόσωποι των ομάδων θα ψηφίσουν ξεχωριστά για πρόεδρο, από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Επίσης, για πρώτη φορά, δικαίωμα ψήφου δεν θα έχουν όλα τα σωματεία της ΕΣΚΑΣΕ, παρά μόνο οι 25 σύλλογοι που είναι εγγεγραμμένοι στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α. και οι οποίοι θα πρέπει προηγουμένως να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, έχοντας καταβάλει τις ετήσιες συνδρομές προς την Ένωση για τα έτη 2018, 2019, 2020 και 2021, που είναι 5€/έτος.
Τα σωματεία που δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου, θα μπορούν να παρίστανται στη Γενική Συνέλευση λαμβάνοντας το λόγο και συμμετέχοντας αν επιθυμούν, στη συζήτηση.

Στις εκλογές της Κυριακής, ο τωρινός πρόεδρος Χάρης Μελετίου και ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Ανδρέου, θα διεκδικήσουν για την επόμενη 4ετία τα ηνία του μπάσκετ της Περιφέρειας, ενώ τα 14 υποψήφια μέλη θα διεκδικήσουν τις υπόλοιπες 9-10 θέσεις που θα προκύψουν στο νέο Δ.Σ.

Και αυτό, γιατί στο νέο 11μελές συμβούλιο, εκτός του νέου προέδρου, σε εκλόγιμη θέση θα βρίσκεται και ο υποψήφιος πρόεδρος που δεν εκλέχθηκε, εφόσον έχει πιάσει το όριο του 25% των ψήφων, δηλαδή να έχει πάρει 7 ψήφους από τους 25 συνολικά. Σε αυτή την περίπτωση, θα εκλεγούν 9/14 μέλη, διαφορετικά 10/14.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν έως 8 υποψήφια μέλη και 1 για τη θέση του προέδρου.

Το Stereabasket κάνει σήμερα ένα αφιέρωμα στις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ, ζητώντας την άποψη των δύο  υποψηφίων προέδρων και όλων των υποψηφίων μελών για το νέο διοικητικό συμβούλιο, παρουσιάζοντας παράλληλα τις θέσεις τους για την επόμενη μέρα του μπάσκετ στην Ένωση.

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ

 

Μελετίου Χάρης: ”Ενότητα, μεθοδικότητα και δουλειά”

‘Αγαπητοί φίλες και φίλοι εκπρόσωποι των σωματείων μας.

Μετά από πολλά χρόνια και παίρνοντας δύναμη από την δική σας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου καθώς και από την αγάπη μου για το μπάσκετ, γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά ότι εργάστηκα μαζί με όλα τα μέλη των εκάστοτε ΔΣ ακατάπαυστα ατέλειωτες ώρες  με συνέπεια, με ανιδιοτέλεια, με δικαιοσύνη για την σωστή λειτουργία της Ένωσής μας, την αρμονική συνεργασία με τους εκπροσώπους των σωματείων μας αλλά και την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μας μέσω της αναβάθμισης των πρωταθλημάτων μας και των Αναπτυξιακών μας προγραμμάτων.

Σήμερα έχω την συνείδησή μου ήσυχη ότι ανταποκρίθηκα στην εμπιστοσύνη σας και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Γνωρίζοντας δε πολλά και για την λειτουργία όλων των Ενώσεων Πανελλαδικά, σας διαβεβαιώνω ότι η Ένωσή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο οργανωμένων και σωστά λειτουργούντων Ενώσεων.

Βέβαια εκτός του καλού είναι και το καλύτερο. Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη. Δεν είναι δυνατόν η πολιτεία και οι τοπικοί Δήμοι να εκμεταλλεύονται την αγάπη όλων μας για το μπάσκετ. Αρκετά προσφέρετε από την προσωπική και οικογενειακή ζωή σας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν εσείς να καλύπτετε από το υστέρημά σας τα έξοδα του σωματείου σας. Το επόμενο  διάστημα μετά και από τις εκλογές της ΕΟΚ θα πρέπει συντονισμένα ΕΟΚ και Ενώσεις να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να υπάρξει τουλάχιστον μια οικονομική ανακούφιση των σωματείων.

Για τις εκλογές της Κυριακής προέτρεψα και ενθάρρυνα την πλειονότητα των νέων υποψηφίων που θα επιδιώξουν την συμμετοχή τους για πρώτη φορά στο ΔΣ, ώστε να συνθέσουμε την εμπειρία των παλαιοτέρων με τον ενθουσιασμό και τις νέες ιδέες των νεωτέρων παραγόντων, με σκοπό να ανεβάσουμε την Ένωσή μας ακόμη πιο ψηλά.

Είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί με ενότητα, μεθοδικότητα, δουλειά όπως πάντα και με την στήριξη όλων σας προς το πρόσωπό μου και ότι θα ανταποκριθούμε και στο μέλλον στο δύσκολο αλλά ωραίο έργο μας.

Χάρης Μελετίου-Πρόεδρος ΕΣΚΑΣΕ”

 

Ανδρέου Παναγιώτης: ”Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας”

”Αγαπητοί Φίλοι του Μπάσκετ,

Με αφορμή τις προγραμματισμένες εκλογές της Ένωσής μας, που θα γίνουν την Κυριακή 27 Ιουνίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αποφάσισα να συμβάλλω κι’ εγώ στην προσπάθεια όλων σας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μου, με στόχο την αναβάθμιση και μεγαλύτερη προβολή, στην περιοχή μας, του αγαπημένου μας αθλήματος.

Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας για αρκετά χρόνια, υπηρετώντας τη λειτουργία της Ένωσης, γι’ αυτό πιστεύω, πως, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με δεδομένη την εμπειρία μου, αλλά και τη θέλησή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην αναβάθμιση της Ένωσης, πήρα την απόφασή να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου.

Με την ελπίδα ότι θα με τιμήσετε με την ψήφο σας, σας υπόσχομαι πως θα προχωρήσω, με τη συνεργασία όλων των μελών που θα εκλεγούν, σε όσες ενέργειες απαιτηθούν προκειμένου οι επιδιώξεις όλων μας να γίνουν πραγματικότητα.

Στη διαμόρφωση των τελικών ενεργειών, θεωρώ δεδομένη τη βοήθεια όλων σας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, από την επόμενη μέρα των εκλογών στην υλοποίησή τους.

Κάποιες από τις πρωταρχικές μου σκέψεις είναι :

  • Ανεξαρτησία και ουσιαστική λειτουργία των θεσμοθετημένων οργάνων, όπως είναι η Επιτροπή Πρωταθλήματος (Ε.Π.) και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ)
  • Συνεργασία με τα Δ.Σ. των συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών της ΕΣΚΑΣΕ
  • Βελτίωση των προγραμμάτων υποδομής, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια ανάδειξης ταλέντων, με τη λειτουργία των μικτών ομάδων (αγοριών & κοριτσιών)
  • Έγκαιρη ενημέρωση όλων σας, έτσι ώστε όλοι να έχετε τη δυνατότητα κατάθεσης άποψης, για θέματα που θα συζητούνται στο Δ.Σ., και θα είναι γενικού ενδιαφέροντος.
  • Άμεση γνωστοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ.
  • Τακτική ενημέρωση, τουλάχιστον ανά εξάμηνο, για τα οικονομικά μεγέθη της Ένωσης.
  • Αναβάθμιση και καλύτερη αξιοποίηση του Site της Ένωσης και όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.
  • Αξιοποίηση όλων των μελών του Δ.Σ., καθώς και ατόμων που επιθυμούν να βοηθήσουν με πρωτοποριακές ιδέες την προσπάθειά μας.
  • Ορισμό Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων, για την καλύτερη επικοινωνία των δράσεων της Ένωσης, σε συνεργασία με όλα τα προσφερόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  • Προσπάθεια ανεύρεσης χορηγών για την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων

Ελπίζω στη βοήθειά σας και σας υπόσχομαι, πως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας, όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια και θα σταθώ συμπαραστάτης στις προσπάθειές σας, στην προβολή και διάδοση του αθλήματος που όλοι υπηρετούμαι.

Για τη θετική ανταπόκριση, νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μου.

                                                                ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΚΑΣΕ”

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ Δ.Σ.

Αλεξίου Γιάννης: ”Σημαντικά βήματα προόδου στο Αναπτυξιακό”

”Ασχολούμαι με το μπάσκετ από το 1999, στην ομάδα του Σύλλα Αιδηψού. Στην ΕΣΚΑΣΕ εκλέγομαι από το 2013, έχοντας ως βασικό τομέα το Αναπτυξιακό, στο οποίο κατά γενική ομολογία έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια σημαντικά βήματα προόδου, με συμμετοχές σε τουρνουά σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό την αναβάθμιση του αθλήματος.

Οι προτάσεις μου για την εξέλιξη του Αναπτυξιακού υπάρχουν και είναι καταγεγραμμένες σε όλα τα συμβούλια της ΕΣΚΑΣΕ. Είμαι υποψήφιος στις εκλογές της Κυριακής για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης, ζητώντας την ψήφο των ομάδων ώστε να συνεχίσω το έργο μου στο αναπτυξιακό κομμάτι”. 

 

Αλογοσκούφης Χρήστος: ”Ανάληψη θέσεων ευθύνης από νέους”

‘Λαμβάνοντας υπόψη μου, το ενδιαφέρον νέων παραγόντων να ασχοληθούν με τα θέματα της Ένωσης (ΕΣΚΑΣΕ), κατά τη γνώμη μου είναι θετικό, γι’ αυτό οι επικείμενες εκλογές της 27ης Ιουνίου, αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προσωπικά πιστεύω, πως, οι καιροί επιβάλουν την ανάληψη θέσεων ευθύνης από νέους, που έμπρακτα έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν τις γνώσεις και τη διάθεση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη διαχείριση θεμάτων της Ένωσης.

Σ’ αυτή την προσπάθεια των νέων, θεωρώ πως είναι απαραίτητη και η συμμετοχή παλαιών στελεχών της Ένωσης, οι οποίοι με την παρουσία τους θα συμβάλουν θετικά στην ομαλή διαδοχή της ηγεσίας.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, θέτοντας στην κρίση όλων των παραγόντων, για μία ακόμη φορά, την εμπειρία των τριάντα και πλέον ετών, στα δρώμενα της Ένωσης.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι, επί σειρά ετών, με την εμπιστοσύνη τους με επέλεξαν να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, στη λειτουργία της Ένωσης, καθώς και όσους μου εμπιστεύθηκαν θέσεις ευθύνης στα Διοικητικά Συμβούλια.

Εύχομαι σε όλους, τους υποψήφιους, καλή επιτυχία, βάζοντας ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών της Ένωσης, προς όλα τα σωματεία και κατ’ επέκταση προς όλα τα αθλούμενα μέλη”.

 

Βυλλιώτης Γιώργος: ”Εύχομαι και ελπίζω η συνεργασία μας να συνεχιστεί”

Φίλοι και φίλες.

Οι  περισσότεροι από εσάς με γνωρίζετε. Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Γιώργος Βυλλιώτης συν/χος οδοντίατρος και Γεν. Γραμματέας της ΕΣΚΑΣΕ.

Το 1980 ήμουν ιδρυτικό μέλος της Τοπικής Επιτροπής  και το 1986 ιδρυτικό μέλος της ΕΣΚΑΣΕ. Παράλληλα ήμουν για 17 χρόνια πρόεδρος της ΤΕ Κεντρικής Ελλάδος της ΕΟΠΕ. ( ΒΟΛΛΕΥ).

Από το 1995 ασχολήθηκα με την ΕΣΚΑΣΕ, αρχικά ως Ειδικός γραμματέας και από το 1998 μέχρι σήμερα ως Γεν. Γραμματέας. Από την θέση αυτή προσπάθησα ποικιλόμορφα για την επιτυχία όλων των διοργανώσεων  με γνώμονα το συμφέρον του αθλήματος, που τιμητικά μας έχει ανατεθεί και αφιέρωσα όλο τον ελεύθερο χρόνο μου σαν Γεν. Γραμματέας, για την εξυπηρέτηση των σωματείων.

Εκτιμώ ότι φέρθηκα δίκαια προς όλους και αν δυσαρέστησα κάποιο σωματείο, πιστέψτε με ποτέ δεν είχα ιδιοτέλεια ή κάποιο άλλο συμφέρον.

Συνεργάστηκα με όλους σας και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία υπήρξε καρποφόρα , δίκαιη και εποικοδομητική.

Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω για την εκτίμηση που μου έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, που με τιμάτε με την ψήφο σας.

Εύχομαι και ελπίζω αυτή η συνεργασία μας να συνεχιστεί”

 

Γραμματικόγιαννης Γιώργος: ”Να θέσουμε ως πρωταρχικό στόχο την επιβίωση των σωματείων”

Ασχολούμαι με το μπάσκετ, δίπλα στην ΑΓΕΧ, εδώ και περίπου 20 χρόνια.  Συμμετέχω στις εκλογές τις ΕΣΚΑΣΕ γιατί σημασία έχει όλοι από κοινού, με απόλυτη διαφάνεια και με γνώμονα το καλό του αθλήματος να θέσουμε ως πρωταρχικό στόχο την επιβίωση των σωματείων, ούτως ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που ζούμε τα δύο τελευταία χρόνια , και η οποία θα αποτελέσει πρόκληση αλλά και ευκαιρία για τη δημιουργία του μπάσκετ που μας αξίζει.

Σας δηλώνω απερίφραστα, ότι αυτή τη δύσκολη στιγμή θα είμαι παρών και αρωγός για ένα νέο ξεκίνημα Διοικητικό και δίκαιο προς όλους, σε όλα τα σωματεία τις Ένωσης”.

 

Ιωαννίδης Ανδρέας: ‘Εμείς μπαίνουμε μπροστά, η επιλογή είναι δική σας”.

”Μετά από 30 σχεδόν χρόνια διαρκούς ενασχόλησης με τα διοικητικά στο μπάσκετ, αποφάσισα φέτος να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Ένωσης μας, γιατί νιώθω ότι πνέει ένας άνεμος αναγέννησης.

Στους 13 συνυποψήφιους μού υπάρχει ένα κράμα καινούριων με όρεξη και παλαιοτέρων με εμπειρίες που μπορούν να δώσουν μία νέα δυναμική στην ΕΣΚΑΣΕ και κατά συνέπεια στο άθλημα πού υπηρετούμε. Εμείς μπαίνουμε μπροστά, η επιλογή είναι δική σας”.

Κανέλλος Αντώνης: ”Πάντα δίπλα στα σωματεία και στα προβλήματά τους”

”Από το 1992 στη διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου, με πολλές επιτυχίες και ανόδους στη Γ’ Εθνική, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ΕΣΚΑΣΕ από το 2009 βοηθώντας στην ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ.

Είμαι αντιπρόεδρος της Ένωσης, έχοντας ασχοληθεί σε διάφορους τομείς αυτά τα χρόνια. Στο Αναπτυξιακό, μαζί με τους Αλεξίου, Χαρατσή, στη διοργάνωση των all star game τα τελευταία χρόνια, πάντα δίπλα στα σωματεία και στα προβλήματά τους.

Ζητάω την ψήφο σας ώστε να εκλεγώ και να συνεχίσω μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του μπάσκετ. Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για το μπάσκετ, ιδίως στον οικονομικό τομέα, δεν υπάρχει σχέση με το παρελθόν όταν υπήρχαν επιχορηγήσεις, τώρα περιμένουμε μόνο τα 5 € τα οποία απ’ όσο ξέρω θα καταργηθούν και αυτά.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους δύο υποψήφιους προέδρους και σε όλα τα υποψήφια μέλη. Ζητάω τη στήριξη των ομάδων, ώστε να συνεχίσω να είμαι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν”. 

 

Κόλλιας Γιώργος: ”Με όρεξη και καινοτόμες ιδέες για να συμβάλω στην λειτουργία της Ένωσης”

Ονομάζομαι Γιώργος Κόλλιας, είμαι 32 ετών και κατοικώ στην Λιβαδειά Βοιωτίας. Ασχολούμαι με το μπάσκετ από μικρή ηλικία. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ενεργά με την οργάνωση και λειτουργία του αθλητικού σωματείου Κένταυρου Λιβαδειάς.

Κατεβαίνω πρώτη φορά υποψήφιος στις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ έχοντας όρεξη και καινοτόμες ιδέες για να συμβάλω κ εγώ την λειτουργία της Ένωσης. Οι βασικοί λόγοι που αποφάσισα να είμαι υποψήφιος είναι η αγάπη μου για το μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Σκοπός μου είναι η ενίσχυση του αθλήματος στη περιφέρειά μας και γενικότερα του ευ αγωνίζεστε σε μια περίοδο που η κοινωνία μας βιώνει μια κρίση πρωτίστως ηθική”.

Μπάκας Ντίνος: ”Με διάθεση προσφοράς, προσπαθώντας πάντα να φανώ αντάξιος απέναντι σε όλες τις ομάδες”

”Συμμετέχω σε εκδηλώσεις της Ένωσης από το 1986, αρκετά χρόνια πριν την πρώτη ενασχόλησή μου στα διοικητικά της ΕΣΚΑΣΕ, από τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Εδώ και χρόνια δεν εκπροσωπώ κάποιο συγκεκριμένο σωματείο, δεν είμαι στην Ένωση με κριτήριο να υποστηρίξω τα συμφέροντα κάποιου συλλόγου, αλλά με διάθεση προσφοράς και πάντα χαμηλών τόνων, προσπαθώ να φανώ αντάξιος απέναντι σε όλες τις ομάδες της Ένωσης μας.

Κατεβαίνω και σε αυτές τις εκλογές, περιμένοντας από τα σωματεία να εκτιμήσουν τη στάση και την προσπάθεια μου όλα αυτά τα χρόνια, για το τοπικό μπάσκετ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα υποψήφια μέλη’’.

 

Ντούμας Δημήτρης: ”Ήρθε η ώρα της αλλαγής, της ανανέωσης και της προόδου”

”Μετά από δώδεκα χρόνια ως ενεργός παράγοντας και ως άνθρωπος που έχω υπηρετήσει το άθλημα αρχικά ως αθλητής και μετέπειτα ως προπονητής, θεώρησα πως έφτασε η ώρα να ασχοληθώ με τα διοικητικά της Ένωσης.

Αναμφισβήτητα ήρθε η ώρα της αλλαγής, της ανανέωσης και της προόδου. Για πρώτη φορά υπάρχει ένα διευρυμένο ψηφοδέλτιο που αποτελείται από νέους ενεργούς παράγοντες που δίνουν καθημερινά τα διαπιστευτήριά τους μέσα από τα σωματεία που εκπροσωπούν. Στηρίζω αυτή την κίνηση και σας ζήτω να την στηρίξετε και εσείς.

Ωστόσο επειδή στη ζωή μου δεν υπήρξα ποτέ μηδενιστής οφείλω να αναγνωρίσω την προσφορά κάποιον παλαιών παραγόντων από το υπάρχον Δ.Σ που αξίζουν να συνεχίσουν και στο νέο Δ.Σ. Έχετε την κρίση να τους αναγνωρίσετε εύκολα, μέσα από το ήθος τους, την ευγένεια και την αθόρυβη δουλειά τους. Νέοι και έμπειροι μαζί αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για ένα καλύτερο αύριο. Μια ανανεωμένη ένωση που όλοι θα είναι ίσοι μεταξύ ίσων και με βασική αρχή την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ένα νέο Δ.Σ που θα βρίσκεται στα γήπεδα από το Καρπενήσι ως το Αλιβέρι και από την Ερατεινή ως την Κύμη. Ένα νέο Δ.Σ που θα προάγει ακόμη περισσότερο το αναπτυξιακό μας. Ένα νέο Δ.Σ που θα εκσυγχρονίσει και θα προβάλει διαρκώς τις δράσεις της ένωσης και των σωματείων. Στηρίζω αλλαγή-στηρίζω ανανέωση-στηρίζω το μέλλον.

Καλώ όλα τα σωματεία να παρευρεθούν την Κυριακή και να δώσουν με την ψήφο τους την ευκαιρία στους νέους να δημιουργήσουν και στους παλιούς την ευκαιρία που ίσως δεν τους επέτρεψαν να πάρουν. Καλή επιτυχία σε όλους με την ελπίδα σε ένα καλύτερο αύριο”.

 

Ροζάνας Ηλίας: ”Συντάσσομαι στην νέα κίνηση της αλλαγής, στηρίζω τον Παναγιώτη Ανδρέου”

”Στις επερχόμενες εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ ζήτω την εμπιστοσύνη σας, ζήτω τη ψήφο σας. Είναι η πρώτη φορά που η ψήφο σας έχει δύναμη αφού ψηφίζετε τις δικές σας επιλογές και όχι τις προεπιλεγμένες. Συντάσσομαι στην νέα κίνηση της αλλαγής που απαρτίζεται με νέους ενεργούς μέσα από τα σωματεία τους παράγοντες.

Δίπλα στους νέους είναι απαραίτητη και η συμμετοχή κάποιων παλιών στελεχών ώστε με την εμπειρία τους να πετύχουν το πάντρεμα νέου και παλιού που θα φέρει την αναβάθμιση στην Ένωση μας.

Για επικεφαλή στηρίζω τον Παναγιώτη Ανδρέου. Υπόσχομαι να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας για την Ένωση που ονειρευόμαστε”.

 

Σταύρου Πάνος: ”Το μπάσκετ έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα. Τάσσομαι στο πλευρό του Παναγιώτη Ανδρέου”
”Φίλες και φίλοι του μπάσκετ της Στερεάς ονομάζομαι Σταύρου Παναγιώτης, είμαι αστυνομικός και για πρώτη φορά ασχολήθηκα με το μπάσκετ σε ηλικία 7 ετών, μετά και τον θρίαμβο της Εθνικής μας ομάδας το 1987 δέθηκα με αυτό και έκανα τα πρώτα μου βήματα στον Αργοναύτη Νέας Κιου ως αθλητής μέρος από το οποίο κατάγομαι.
Ως παράγοντας ασχολούμαι με το Σύλλα Αιδηψού τα τελευταία έξι χρόνια στον οποίο διατέλεσα Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας. Θεωρώ πως η επανεκκίνηση του αθλήματος μπορεί να γίνει με νέα πρόσωπα και ιδέες, δίνοντας βάση στην ανάπτυξη των ακαδημιών γιατί πιστεύω ότι μέσα από αυτή θα αναπτυχθεί το τοπικό μπάσκετ και κατ’ επέκταση το Ελληνικό μπάσκετ με νέους γηγενής παίκτες. Γι’ αυτό κι εγώ ζητώ την ψήφο σας ως υποψήφιος για μέλος του νέου Δ.Σ της ΕΣΚΑΣΕ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
Η Καλαθοσφαίριση έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα και ιδέες για να κάνει δυναμική επανεκκίνηση!
Γι’ αυτό κι εγώ τάσσομαι στο πλευρό του Παναγιώτη Ανδρέου, υποψήφιου προέδρου στις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ και θέτω υποψηφιότητα για μέλος του Δ.Σ στις εκλογές της Κυριακής 27 Ιουνίου 2021.
Μαζί για μια νέα εποχή στο άθλημα που αγαπήσαμε από μικρά παιδιά”.
Τζαμτζής Σπύρος: ”Η κατάλληλη περίοδος για αλλαγή και ανανέωση”

”Αγαπητοί φίλοι Ονομάζομαι Τζαμτζής Σπύρος, είμαι Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος, πατέρας τριών παιδιών και Γενικός Γραμματέας του ΑΣ Μάκαρος Άμφισσας.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΣΚΑΣΕ καθώς θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για αλλαγή και ανανέωση.

Πιστεύω ότι το Συμβούλιο που θα εκλεγεί πρέπει και οφείλει να αναδείξει την δυναμική της Ένωσης μας. Την επόμενη των εκλογών πρέπει να συγκροτηθεί ένα Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου ο ρόλος θα είναι η άμεση και συνεχής συνεργασία με όλους τους συλλόγους της ΕΣΚΑΣΕ, με στόχο την επίλυση των διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά, και τα οποία γνωρίζουμε καλά όλοι μας.

Θα πρέπει λοιπόν να εκλεγεί ένα Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα συνδυάζει τον ενθουσιασμό νέων ανθρώπων και την εμπειρία ορισμένων παλαιότερων, με όρεξη για δημιουργία. Ένα Συμβούλιο που θα είναι εδώ, ανοιχτό στην επικοινωνία με κάθε σωματείο, “προσβάσιμο” σε όλους ανεξαιρέτως, ένα συμβούλιο που θα “ακούει” τα σωματεία θα συνεργάζεται με αυτά.

Ζητώ από εσάς την στήριξη σας στην υποψηφιότητα μου ως υποψήφιο μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑΣΕ με προσωπική δέσμευση ότι θα κάνω τα πάντα ώστε όλα τα παραπάνω να υλοποιηθούν άμεσα”.

 

Χαρατσής Γιώργος: ”Χρειαζόμαστε ανθρώπους με τεχνογνωσία, δύναμη χαρακτήρα και διάθεση”

”Ασχολούμαι με το μπάσκετ στην Ένωση από το 2005, στόχος μου διαχρονικά είναι η ανιδιοτελής προσφορά και το χόμπι μου είναι να βλέπω το μπάσκετ σαν λειτούργημα και μεράκι.

Εύχομαι σε αυτούς που θα εκλεγούν στις 27 Ιουνίου να δώσουν το κάτι παραπάνω με γνώμονα την προσφορά και όχι τα συμφέροντα, γιατί τα πέτρινα χρόνια που οδηγούμαστε στο μπάσκετ χρειάζονται ανθρώπους με τεχνογνωσία, με δύναμη χαρακτήρα και με διάθεση.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους, καλή επιτυχία την Κυριακή στις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ”.

 

Χρήστου Χρήστος: ”Μονόδρομος η πληροφόρηση και η επικοινωνία”

”Έθεσα την υποψηφιότητά μου για το συμβούλιο της ΕΣΚΑΣΕ από αγάπη για την καλαθοσφαίριση και την πεποίθηση ότι οφείλω να επιστρέψω στο ελάχιστο αυτό που μου έχει προσφέρει στη ζωή μου το συγκεκριμένο άθλημα.

Χωρίς να θέλω να μηδενίσω την προσπάθεια κανενός, θεωρώ ότι είναι ανάγκη να πραγματοποιηθούν αλλαγές προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού της Ένωσης. Είμαι ένας άνθρωπος, που από το 1981 υπηρετώ το άθλημα από όλες τις θέσεις: ως αθλητής, προπονητής, διαιτητής σε σχολικούς αγώνες αλλά και ως παράγοντας ομάδων, άρα γνωρίζω τις δυσκολίες και τις χαρές που μας δίνει το μπάσκετ και κυρίως γνωρίζω την Ένωσή μας.

Πεποίθησή μου είναι, ότι η πληροφόρηση και η επικοινωνία μεταξύ των μελών της Ένωσης είναι μονόδρομος, κυρίως σήμερα, που κυριάρχησε η τηλεδιάσκεψη στη ζωή μας. Μέσω της τηλεδιάσκεψης, επιβάλλεται να αρχίσουν ενημερώσεις των παραγόντων των ομάδων, των προπονητών, των διαιτητών, των κριτών και όλων των μελών που πλαισιώνουν τον χώρο της καλαθοσφαίρισης στη Στερεά Ελλάδα. Και οφείλουμε να αρχίσουμε ενημερώσεις για το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο:

Για τη συμπλήρωση των βιβλίων που πρέπει να έχει κάθε ομάδα, για το πώς πρέπει να είναι ενημερωμένα τα λογιστικά βιβλία, για τους κανονισμούς που ισχύουν αλλά και για τις πρώτες βοήθειες που οφείλουμε όλοι όσοι βρισκόμαστε στα γήπεδα να γνωρίζουμε, καθώς επίσης και για πολλά άλλα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης. Καλό θα είναι όλοι μαζί να έχουμε συχνές επαφές μεταξύ παραγόντων, προπονητών, διαιτητών και γενικά όλων των μελών της Ένωσης, για ενημέρωση αλλά και για τα τρέχοντα προβλήματα που ανακύπτουν σε κάθε περίοδο. Ο διάλογος και η συζήτηση είναι καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη των πάντων όπως και της καλαθοσφαίρισης.

Η ΕΣΚΑΣΕ είναι ένας θεσμός πολύ δυνατός και πρέπει να αγωνιστεί για τις ομάδες της. Η ΕΣΚΑΣΕ επιβάλλεται να είναι ενεργή για όλες τις ομάδες της Στερεάς Ελλάδας και για όλους μας”.

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Μωραΐτης: ”Η εμπειρία δεν αγοράζεται σε ένα βράδυ”

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Το μεγάλο ντέρμπι στη Χαλκίδα! (7η αγωνιστική)

pannikolaou

Σαν σήμερα…27 Νοεμβρίου (2015-2020)

pannikolaou