Β' ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Επιστροφή Μπόρση στον Ερμή Σχηματαρίου!

Ο Κωνσταντίνος Μπόρσης επιστρέφει στο Σχηματάρι μετά από δύο χρόνια στη Λάρισα και στην ομάδα του Κένταυρου, με τον Ερμή να ενισχύει τα τμήματα υποδομής του, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες στον ταλαντούχο αθλητή και στο αντρικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Μπόρσης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Περιφέρειας, έχοντας καταφέρει σε ηλικία 15 ετών να έχει πάρει αρχικά ένα πρωτάθλημα με τους παμπαίδες του Πρωτέα Σχηματαρίου, αλλά και το πρωτάθλημα παίδων της Θεσσαλίας με τον Κένταυρο, με τον οποίο στην τελική εξάδα του πρωταθλήματος το 2020, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αλλά και μέλος της καλύτερης πεντάδας (πατήστε ΕΔΩ).

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου για την επιστροφή του ταλαντούχου αθλητή:

Ο σύλλογος μας πριν δύο χρόνια έκανε δικό του τον Κωνσταντίνο Μπόρση. Ένα παιδί που από το πρώτο λεπτό ο προπονητής μας, Νίκος Οικονόμου, ζήτησε-απαίτησε να γίνει μέλος της οικογένεια του Ερμή. Λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων, ο αθλητής τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Λάρισας. Η διοίκηση, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, είναι στην ευχάριστη θέση πλέον να ανακοινώσει ότι ο Κωνσταντίνος θα είναι μέλος της ομάδας μας την επόμενη σεζόν.
Ο Κωνσταντίνος είναι γεννημένος το 2006, θα είναι στο ρόστερ της αντρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, πλαισιώνοντας και το παιδικό τμήμα των ακαδημιών του συλλόγου, όποτε αυτό είναι εφικτό. Είναι πρωταθλητής Παμπαίδων Στερεάς Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19, πρωταθλητής Θεσσαλίας με την ομάδα του Κενταύρου Λάρισας και μάλιστα πρώτος σκόρερ της. Παράλληλα, είναι μέλος της καλύτερης πεντάδας Παίδων της Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20 και πρώτος σκόρερ. Τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδα στα κλιμάκια του Βορρά.
Για τον Κωνσταντίνο Μπόρση μίλησε ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Οικονόμου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ένα νεαρό παιδί αποφάσισε να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου. Σε μία περίοδο που το μπάσκετ στη χώρα μας περνά μια πρωτόγνωρη κρίση, αναγκάζοντας πολλούς ανθρώπους να γυρίσουν την πλάτη στο άθλημα που αγαπάμε, υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν ταλέντο, αλλά κυρίως αγαπούν το μπάσκετ και τέτοια παιδιά, τέτοιους χαρακτήρες θέλουμε στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρος πως ο Κωνσταντίνος είναι ένα ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ που μπορεί να πάρει εμπειρίες στην ομάδα μας, να αποτελέσει ενεργό μέλος της και να εξελιχθεί και φυσικά η παρουσία του μπορεί να καταστεί τέτοια ώστε να πετύχουμε τους στόχους, όχι μόνο της σεζόν που έρχεται, αλλά και τη συνολικής φιλοσοφίας που έχουμε ως ομάδα».
Κωνσταντίνε, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου.
Η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστική ….”

Σχετικά άρθρα

Final-4 Παίδων: ΑΓΕ Χαλκίδας-Κάδμος (Live Streaming)

pannikolaou

Final- Παίδων (1ος Ημιτελικός): Πέρασε άνετα στον τελικό! Γ.Σ. Ιτέας-Πρωτέας Σχηματαρίου 77-62

pannikolaou

Final-4 Παίδων: Γ.Σ. Ιτέας-Πρωτέας Σχηματαρίου (Live Streaming)

pannikolaou