B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Παναγιώτης Ανδρέου: ”Οι επιδιώξεις όλων μας να γίνουν πραγματικότητα”

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Παναγιώτης Ανδρέου, με επιστολή του προς τα σωματεία της Ένωσης έκανε και επίσημα γνωστή την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 27ης Ιουνίου, αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Ο Παναγιώτης Ανδρέου, αναφέρει επίσης μια σειρά από ενέργειες που θα αποτελέσουν την προτεραιότητα του, όπως την ανεξαρτησία της Επιτροπής Πρωταθλήματος και της ΚΕΔ, τη λειτουργία των μικτών ομάδων, την έγκαιρη ενημέρωση των μελών αλλά και την άμεση γνωστοποίηση των αποφάσεων, την αναβάθμιση της ιστοσελίδα της Ένωσης κ.α.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

”Αγαπητοί Φίλοι του Μπάσκετ,

Με αφορμή τις προγραμματισμένες εκλογές της Ένωσής μας, που θα γίνουν την Κυριακή 27 Ιουνίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αποφάσισα να συμβάλλω κι’ εγώ στην προσπάθεια όλων σας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μου, με στόχο την αναβάθμιση και μεγαλύτερη προβολή, στην περιοχή μας, του αγαπημένου μας αθλήματος.

Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας για αρκετά χρόνια, υπηρετώντας τη λειτουργία της Ένωσης, γι’ αυτό πιστεύω, πως, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Με δεδομένη την εμπειρία μου, αλλά και τη θέλησή μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην αναβάθμιση της Ένωσης, σας γνωρίζω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου.

Με την ελπίδα ότι θα με τιμήσετε με την ψήφο σας, σας υπόσχομαι πως θα προχωρήσω, με τη συνεργασία όλων των μελών που θα εκλεγούν, σε όσες ενέργειες απαιτηθούν προκειμένου οι επιδιώξεις όλων μας να γίνουν πραγματικότητα.

Στη διαμόρφωση των τελικών ενεργειών, θεωρώ δεδομένη τη βοήθεια όλων σας, έτσι ώστε να προχωρήσουμε, όλοι μαζί, από την επόμενη μέρα των εκλογών στην υλοποίησή τους.

Κάποιες από τις πρωταρχικές μου σκέψεις είναι :

  • Ανεξαρτησία και ουσιαστική λειτουργία των θεσμοθετημένων οργάνων, όπως είναι η Επιτροπή Πρωταθλήματος (Ε.Π.) και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ)
  • Συνεργασία με τα Δ.Σ. των συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών της ΕΣΚΑΣΕ
  • Βελτίωση των προγραμμάτων υποδομής, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την προσπάθεια ανάδειξης ταλέντων, με τη λειτουργία των μικτών ομάδων (αγοριών & κοριτσιών)
  • Έγκαιρη ενημέρωση όλων σας, έτσι ώστε όλοι να έχετε τη δυνατότητα κατάθεσης άποψης, για θέματα που θα συζητούνται στο Δ.Σ., και θα είναι γενικού ενδιαφέροντος.
  • Άμεση γνωστοποίηση των αποφάσεων του Δ.Σ.
  • Τακτική ενημέρωση, τουλάχιστον ανά εξάμηνο, για τα οικονομικά μεγέθη της Ένωσης.
  • Αναβάθμιση και καλύτερη αξιοποίηση του Site της Ένωσης και όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που μας παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων.
  • Αξιοποίηση όλων των μελών του Δ.Σ., καθώς και ατόμων που επιθυμούν να βοηθήσουν με πρωτοποριακές ιδέες την προσπάθειά μας.
  • Ορισμό Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων, για την καλύτερη επικοινωνία των δράσεων της Ένωσης, σε συνεργασία με όλα τα προσφερόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  • Προσπάθεια ανεύρεσης χορηγών για την οικονομική ελάφρυνση των σωματείων

Ελπίζω στη βοήθειά σας και σας υπόσχομαι, πως είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας, όπως έκανα και τα προηγούμενα χρόνια και θα σταθώ συμπαραστάτης στις προσπάθειές σας, στην προβολή και διάδοση του αθλήματος που όλοι υπηρετούμαι.

Για τη θετική ανταπόκριση, νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω εκ των προτέρων τις ευχαριστίες μου.

                                                             ΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΚΑΣΕ”

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (8η αγωνιστική): LIVE SCORE

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Β’ ΟΜΙΛΟΣ): Μεδεών-Φάλαρα 70-49

pannikolaou

ΕΦΗΒΩΝ ΣΤ’ ΟΜΙΛΟΣ: Έσπερος Λαμίας-Αναγέννηση Λαμίας 68-57

pannikolaou