FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Λοκρός: Τέλος με Πανούση, νέα αρχή με Αν. Μάτο!

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία με τον Γιάννη Πανούση έβαλε ο Λοκρός Αταλάντης, ανακοινώνοντας παράλληλα πως νέος προπονητής της ομάδας, θα είναι ο εμβληματικός αρχηγός του Λοκρού, Ανέστης Μάτος!

Η ομάδα της Αταλάντης μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε και εκθείασε παράλληλα τον Γιάννη Πανούση για την προσφορά του στην ομάδα, σε μια σεζόν που ξεκίνησε ιδανικά αλλά διακόπηκε απότομα λόγω covid, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να σταματάει λόγω των δύσκολων οικονομικών δεδομένων για το σύλλογο.

Η διοίκηση της ομάδας, ανακοίνωσε παράλληλα, πως δίνει τα ”κλειδιά” στον Ανέστη Μάτο, που ξεκίνησε πριν από λίγα χρόνια την προπονητική παράλληλα με το μπάσκετ, στις ακαδημίες του Λοκρού αλλά και στο Μαρτίνο, κάνοντας τώρα το πρώτο μεγάλο βήμα στην προπονητική του πλέον καριέρα, αναλαμβάνοντας την αντρική ομάδα της Αταλάντης, που θα έχει υψηλές βλέψεις και την επόμενη σεζόν.

Στόχος του Λοκρού αλλά και του Ανέστη Μάτου, είναι σταδιακά να μπουν ενεργά στην ομάδα νεαροί αθλητές, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μην είναι απαραίτητη η παρουσία του αρχηγού της ομάδας και κόουτς πλέον του Λοκρού, εντός του παρκέ και με την ιδιότητα του παίκτη.

Αναλυτικά παρακάτω η ανακοίνωση του Λοκρού Αταλάντης: 
Μερικές φορές στην ζωή τα πράγματα δεν μας έρχονται, όπως τα έχουμε σχεδιάσει και επιθυμούμε, λόγω κάποιων αστάθμητων παραγόντων.
Κάτι τέτοιο συνέβη σε όλο τον αθλητισμό την χρονιά που μας πέρασε λόγω της πανδημίας.
Η ομάδα μας προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στο πλάνο που έθεσε το καλοκαίρι η διοίκηση του Λοκρού και με την έλευση του Κόουτς Πανούση Γιάννη, έφτιαξε μια ομάδα, που τις 5 πρώτες αγωνιστικές ήταν αήττητη, παίζοντας εντυπωσιακό μπάσκετ, δείχνοντας πως θα μπορούσε να πετύχει τους στόχους της. Με τα σημάδια της πανδημίας ακόμη υπαρκτά και την οικονομική κατάσταση της επόμενης μέρας να είναι πολύ δύσκολη για όλες τις ομάδες όπως και για εμάς, με λύπη λοιπόν είμαστε αναγκασμένοι, βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων, να μην μπορούμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον κόουτς Πανούση Γιάννη, έναν προπονητή με άριστες μπασκετικές γνώσεις, ακέραιο χαρακτήρα και άψογη συνεργασία σε κάθε τομέα !!!
Την επόμενη δύσκολη μέρα , αποφασίσαμε το τιμόνι της ομάδας να το δώσουμε σε ένα δικό μας παιδί, που ήταν ο ηγέτης μας και αρχηγός όλα αυτά τα χρόνια, τον Μάτο Ανέστη.
Του Ανέστη του ζητήθηκε να βγει μπροστά και με αυτό τον νέο ρόλο, κάτι που φυσικά δεν αρνήθηκε.
Ελπίζουμε ότι από την νέα χρονιά θα έχουμε και τον κόσμο της Αταλάντης μαζί μας, που φέτος μας έλειψε πολύ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να περάσουμε όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση για τον Αθλητισμό, που έχει προκληθεί από τον Covid-19.
Κόουτς ,Γιάννη Πανούση ,η πόρτα του Λοκρού θα είναι πάντα ανοιχτή για σένα, εις το επανιδείν…
Ανέστη, καλή αρχή στο νέο σου ρόλο, καλή δύναμη και σιδεροκέφαλος!!!”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou