B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Μελετίου-Ανδρέου υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΣΚΑΣΕ!

Η σημερινή μέρα ήταν και η τελευταία για την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Ιουνίου, όπου για πρώτη φορά θα υπάρξει διπλή υποψηφιότητα για την προεδρία του Συνδέσμου!

Εκτός της αναμενόμενης παρουσίας του τωρινού προέδρου Χάρη Μελετίου, σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε υποψηφιότητα και ο επί σειρά ετών συνεργάτης της Ένωσης Παναγιώτης Ανδρέου, με τις φετινές εκλογές να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου, πρωτοασχολήθηκε με τα διοικητικά της ΕΣΚΑΣΕ το 1989 αρχικά ως μέλος και από το 1995 έως σήμερα ως πρόεδρος της Ένωσης, ενώ ο Παναγιώτης Ανδρέου από το 1988 είχε συνεργασία με την ΕΣΚΑΣΕ από την οποία αποχώρησε τον Μάρτιο του 2020.

Οι εκπρόσωποι των 25 ομάδων που είναι εγγεγραμμένοι στο αθλητικό μητρώο της Γ.Γ.Α. και οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου, θα ψηφίσουν ξεχωριστά για τον νέο πρόεδρο της ΕΣΚΑΣΕ ενώ η λίστα με τα υποψήφια νέα μέλη του Δ.Σ. θα είναι ενιαία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως είναι η πρώτη φορά που θα υπάρχει τόσο μεγάλη συμμετοχή και από υποψήφια μέλη για το νέο Δ.Σ., καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του stereabasket, αρκετοί νέοι παράγοντες του αθλήματος μπαίνουν για πρώτη φορά στην εκλογική διαδικασία, στην οποία θα συμμετέχουν και οι περισσότεροι από το απερχόμενο Δ.Σ.

Για τους υποψήφιους ως μέλη του νέου Δ.Σ. όπως και για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις εκλογές της ΕΣΚΑΣΕ, θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση μέσα από το stereabasket.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (30-31/3)

pannikolaou

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou