B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΡΙΤΕΣ

Χ. Μελετίου: ”Όλοι μαζί θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα για την Ένωση μας”

Ο Χάρης Μελετίου επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ και σε δήλωση του ευχαριστεί όλα τα σωματεία και ιδιαίτερα εκείνα που τον τίμησαν με την ψήφο τους, θεωρώντας το αποτέλεσμα, όπως αναφέρει, ως μια δικαίωση προς το πρόσωπό του.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ τονίζει πως κανένας δεν περισσεύει, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως ”Όλοι μαζί, από σήμερα κιόλας παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ  με ενότητα,  πολύ δουλειά, έντονη προσπάθεια και πραγματικό ενδιαφέρον για όλα τα σωματεία μας, θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για την ΄Ενωσή μας”.

Αναλυτικά η δήλωσή του: 

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω θερμά όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές και ιδιαίτερα τα σωματεία εκείνα που για μια ακόμη φορά με τίμησαν με την ψήφο τους εκλέγοντάς με και πάλι ως Πρόεδρο για την επόμενη τετραετία. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι μια δικαίωση προς το πρόσωπό  μου για όλη τη προσφορά μου στο Στερεοελλαδίτικο Μπάσκετ.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ όλα τα μέλη που εκλέχθηκαν στο νέο Δ.Σ παλαιούς και νέους αλλά και εκείνους που δεν εκλέχθηκαν, για τη διάθεση προσφοράς που έχουν και για τη προσπάθεια που έκαναν. Άλλωστε  κανείς δε περισσεύει όλοι μπορούν να προσφέρουν και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι.

Οι εκλογές τελείωσαν. Το νέο Δ.Σ έχει να επιτελέσει ένα δύσκολο αλλά ωραίο έργο και πρέπει  να προσηλωθούμε σ’ αυτό.  Έχω την πεποίθηση, ότι όλοι μαζί, από σήμερα κιόλας παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ  με ενότητα, πολύ δουλειά, έντονη προσπάθεια και πραγματικό ενδιαφέρον για όλα τα σωματεία μας, θα καταφέρουμε ακόμη περισσότερα για την ΄Ενωσή μας. Το τρένο έχει ήδη μπει στις σωστές ράγες και ταξιδεύει ομαλά στο δρόμο της αναβάθμισης και της προόδου του τοπικού μπάσκετ, μένει σε όλους μας να το κάνουμε να επιταχυνθεί ακόμη περισσότερο και να φθάσει γρήγορα στον προορισμό που όλοι μας επιθυμούμε”.

Σχετικά άρθρα

Αναβλήθηκε το All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou