Β' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Μπακέα και Ζαρμακούπη ο Ερμής Σχηματαρίου!

Ο Ερμής Σχηματαρίου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά με τους νεαρούς αθλητές Γιώργο Μπακέα και Λευτέρη Ζαρμακούπη, τους οποίους και υπολογίζει για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου: ”Η ομάδα μας ανανεώνει την συνεργασία με δυο ταλαντούχα παιδιά που θα στελεχώσουν το ρόστερ μας και την επόμενη σεζόν. Γιώργος Μπακέας και Λευτέρης Ζαρμακούπης θα είναι μαζί μας και την νέα χρονιά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Μπακέας, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του, 24 ετών, έχει αποκτήσει ήδη αρκετές εμπειρίες και είναι έτοιμος να διαπρέψει με την ομάδα μας, καθώς ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία και το παιχνίδι της ομάδας.
Έχει ύψος 2,01, καλύπτει τις θέσεις του φόργουορντ και η παρουσία του με το Μαρούσι στη Β’ Εθνική ήταν καταλυτική αυτά τα χρόνια.
Ο Λευτέρης Ζαρμακούπης, αθλητής που αποκτήθηκε πέρυσι από την ομάδα του ΕΦΑΟΖ δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες του τόσο στο σκοράρισμα όσο και στο οργανωτικό κομμάτι.
Αισθανόμαστε τυχεροί που δυο τόσο ταλαντούχα παιδιά θα παλέψουν μαζί μας για τους στόχους που έχουμε θέσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

Σχετικά άρθρα

Θρήνος για το μπάσκετ. Πέθανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

pannikolaou

Πένθος για τον Αντώνη Γκλιάτη

pannikolaou

Ερμής για Γυφτονικολό: ”Έγινε μέρος της ιστορίας μας και εμείς κομμάτι της δικής του”

pannikolaou