Α ΕΣΚΑΣΕ

Και επίσημα ο ”Μάκαρος” ‘έγινε ξανά ”ΓΑΣ Άμφισσας”!

Και επίσημα πλέον ο Μάκαρος Άμφισσας μετονομάζεται σε ΓΑΣ Άμφισσας, με την ομάδα της Φωκίδας να επιστρέφει στην πρώτη της ονομασία, που είχε από το 1973!

Η απόφαση για επιστροφή στην ονομασία Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Άμφισσας πάρθηκε στη Γ.Σ. της 12ης Ιουνίου και από σήμερα ισχύει και επίσημα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Άμφισσα έχει πλέον δύο ομάδες με τα ίδια αρχικά, καθώς εκτός του ΓΑΣ Άμφισσας (Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Άμφισσας), υπάρχει και ο ΓΑΣ Άμφισσας (Γυμναστική Ακαδημία Συνεργασίας Άμφισσας)!

Σε ανακοίνωση του ο ΓΑΣ Άμφισσας (Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Άμφισσας) επισημαίνει: ”Ο Σύλλογος μας, η μεγάλη μας οικογένεια, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους φιλάθλους ότι πλέον και επίσημα επανέρχεται και θα ισχύει το πρώτο και γνήσιο όνομα μας που δεν είναι άλλο από “ΓΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ” (Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Άμφισσας).
Η επιστροφή στον Ιστορικό “ΓΑΣ” έρχεται μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, της 12/6/2021, απόφαση η οποία έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τον φίλαθλο κόσμο.
Η αγαπημένη μας ομάδα ιδρύθηκε το 1973 από τον αείμνηστο Δρόσο Κραβαρτόγιαννο, υπήρξε η ομάδα που αγκάλιασε και μεγάλωσε πολλές γενιές αθλητών, καθώς και ιδρυτικό μέλος της ΕΣΚΑΣΕ το 1986, πλησιάζοντας πλέον τα 50 χρόνια ιστορίας.
Μετά από σύντομη απουσία για διάφορους λόγους, επέστρεψε χρησιμοποιώντας προσωρινά το όνομα “Μάκαρος”, το οποίο από εδώ και στο εξής δεν θα ισχύει.
Ζητάμε από όλους την στήριξη του Συλλόγου για να συνεχίσουμε την λαμπρή μακρόχρονη πορεία του, υποσχόμενοι από την πλευρά μας να κάνουμε το δυνατόν καλύτερο γι’αυτό.
Η μεγάλη οικογένεια του Γ.Α.Σ ΆΜΦΙΣΣΑΣ”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Κάδμος (photo album)

pannikolaou

Το τρίποντο της νίκης από τον Ανέστη Μάτο! (video)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (6η αγωνιστική)

pannikolaou