B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Α1 Α2 Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΙΝΙ

Η οικογένεια Αγγέλου στα ΄΄Λόγια του Νησιού” (video)

Στην εκπομπή ”Λόγια του Νησιού” του Star Κεντρικής Ελλάδας, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιώτας, φιλοξενήθηκε η οικογένεια Αγγέλου, παραχωρώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη, με κύριο άξονα το θεσμό της οικογένειας!

Μια οικογένεια με έντονο το αθλητικό αλλά και το καλλιτεχνικό στοιχείο, με προπονητές, παίκτες και ηθοποιούς, όλοι τους, πρωταγωνιστές στο ρόλο τους!

Στην εκπομπή μίλησαν:

Ο Βαγγέλης Αγγέλου, προπονητής μπάσκετ με επιτυχίες σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Η Χριστίνα Τοκατλίδου, η σύζυγος και μάνα της οικογένειας, επίσης πρώην αθλήτρια του μπάσκετ με κατακτήσεις πρωταθλημάτων στην Α’ Εθνική με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ.

Ο Σωτήρης Αγγέλου, που έπαιξε μπάσκετ μέχρι το 2006, για να μετακομίσει μετά μόνιμα στην Αμερική όπου ασχολείται με επιχειρήσεις, έχοντας δημιουργήσει παράλληλα τη δική του οικογένεια.

Ο Αργύρης Αγγέλου, ηθοποιός, που μετά τα 18 του έφυγε από την πόλη της Χαλκίδας κάνοντας μεγάλη καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Γιώργος Αγγέλου, που πρόσφατα κατέκτησε με τον Απόλλωνα Πάτρας το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Ο Διονύσης Αγγέλου, που ασχολείται με την προπονητική, μέλος του επιτελείου του Ιωνικού Νίκαιας και της ΑΕΚ την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Την παρουσίαση της εκπομπής, έκαναν ο δημοσιογράφος του Star Κεντρικής Ελλάδας Γιώργος Γιώτας και ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Stereabasket.gr Παναγιώτης Νικολάου.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou