B ΕΣΚΑΣΕ

Ο Φώτης Μαλισιώβας στην ΑΓΕ Χαλκίδας!

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για την ΑΓΕ Χαλκίδας που απέκτησε τον Φώτη Μαλισιώβα, ενισχύοντας την περιφέρεια της και εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Μαλισιώβας αγωνίστηκε πέρυσι στον ΓΑΣ Βασιλικού, με τη νέα του ομάδα να ανακοινώνει τη μεταγραφή του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ‘‘Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φώτη Μαλισιώβα! Ο Βολιώτης παίκτης ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ανάληψη Βόλου, μετά στον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου όπου κέρδισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική και παίζοντας στην Εθνική κατηγορία την επόμενη χρόνια. Ακολούθησαν τα εκπαιδευτήρια Μπούκαλη στη Λαμία και ο Πρωτέας Λαμίας με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α ΕΣΚΑΣΕ. Στη συνέχεια έπαιξε στον Αίαντα Αυλίδας για αλλά δυο χρόνια όπου κέρδισε άλλη μια άνοδο στην Α ΕΣΚΑΣΕ, ακολούθησε ο Ερμής Σχηματαρίου στην Γ Εθνική, ο Απόλλωνας Χαλκίδας στην Β’ ΕΣΚΑΣΕ και τέλος πέρυσι ο ΓΑΣ Βασιλικού στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Από τη νέα σεζόν θα φοράει την φανέλα της ΑΓΕΧ όπου με την εμπειρία του και την ποιότητα του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και αυτός στην επίτευξη των στόχων μας! Φώτη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΓΕΧ σου ευχόμαστε υγεία, καλή αγωνιστική χρονιά και επιτυχίες!!!”.

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou