Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε μεταγραφή στη ΦΕΑ ο Δημ. Καραμίντζος!

Παίκτης της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής θα είναι την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Καραμίντζος μετά από τρία χρόνια στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ!

Ο 18χρονος παίκτης, που ξεκίνησε το μπάσκετ από τη Μαλεσίνα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα παμπαίδων του 2016, συνέχισε στην ΑΕΚ και από την επόμενη σεζόν στη ΦΕΑ με τη νέα του ομάδα να αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: ”Μία ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΦΕΑ, συμπληρώνοντας το παζλ του φετινού ρόστερ! Μία μεταγραφή, που έχει χαρακτήρα επένδυσης για το μέλλον, καθώς η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας έντυσε στα “κυανέρυθρα” τον Δημήτρη Καραμίντζο. Ο γεννημένος στις 12 Μαΐου του 2003, αριστερόχειρας πλέι μέικερ (1μ.82εκ.) προέρχεται από τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ στην Αναγέννηση Μαλεσίνας. Από τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ξεχώρισε για το ταλέντο του και το 2016 κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ Στερεάς Ελλάδας στην κατηγορία των παμπαίδων”.

Ο ταλαντούχος άσος αναμένεται να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα του Αλέξη Καρατζά που θα παρουσιαστεί η ΦΕΑ στη Β’ Εθνική κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
Ήρθα στη ΦΕΑ γιατί μου άρεσε το κλίμα της ομάδας όπως το είδα από τα φιλικά που είχε δώσει. Προσδοκίες δεν έχω συγκεκριμένες, απλά θέλω να έχω τον ρόλο που μου αξίζει με βάσει την κρίση του προπονητή και να με εμπιστεύονται οι συμπαίκτες μου”. Όσο για τις δύο λέξεις που τον χαρακτηρίζουν, ο νεαρός άσος ήταν ξεκάθαρος: ”Οι δύο λέξεις που με χαρακτηρίζουν είναι μαχητής και δουλευταράς”.
Με τη μεταγραφή του Δημήτρη Καραμίντζου όλα δείχνουν πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΦΕΑ εν όψει της συμμετοχής της στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ για τη σεζόν 2021-22 ολοκληρώθηκε. Ο 18χρονος πλέι μέικερ ήρθε να προστεθεί στους νεοαποκτηθέντες Βασίλη Καραχάλιο, Θανάση Κοντό, Αλέξανδρο Μπίγγο και Γιάννο Γιαννόπουλο και σε εκείνους που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, τους Αλέξανδρο Στεργιάκη, Λευτέρη Καραλευθέρη, Γιάννη Ζήρο, Χάρη Λίτσο, Νίκο Γεωργοπαπαδάκο, Γιάννη Παπακώστα, Βασίλη Αφαλίδη και Άλκη Παπαδόπουλο.
Τέλος, η διοίκηση της ΦΕΑ ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την μεταγραφή του Δημήτρη Καραμίντζου κι εύχεται υγεία και καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou