Β' ΕΘΝΙΚΗ

Απέκτησε τον Ανδρέου από τον Άτλα Καρπενησίου ο Ερμής Σχηματαρίου!

Τον 18χρονο ταλαντούχο αθλητή Παύλο Ανδρέου από τον Άτλα Καρπενησίου απέκτησε ο Ερμής Σχηματαρίου, με τη διοίκηση του συλλόγου να τονίζει πως πρόθεση του Ερμή φέτος είναι να δοθεί περισσότερος χρόνο σε νεαρούς αθλητές.

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

”Η Διοίκηση του Ερμή Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το νεαρό αθλητή, Παύλο Ανδρέου.
Ο Παύλος Ανδρέου γεννήθηκε 2003, είναι 18 χρονών και αγωνίζεται στις θεσεις 1-2 και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την ομάδα μας, προερχόμενος από το Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008».
Θα θέλαμε μέσω της παρούσας ανακοίνωσης να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο, Γυμναστικό Σύλλογο «Άτλαντας 2008» για τη συμφωνία παραχώρησης του παίκτη, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το project που έχει εκπονήσει ο σύλλογος μας και δη ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Οικονόμου, προκειμένου να δοθεί φέτος περισσότερος ουσιαστικός χώρος και χρόνος σε νέα παιδιά”.
Για τη μεταγραφή του Παύλου Ανδρέου μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φάνης Φλώτσιος:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγο «Άτλαντας 2008» που με την ενέργεια της να μας παραχωρήσει τον Παύλο, δηλώνει την έμπρακτη στήριξη της στο project του Ερμή Σχηματαρίου, ούτως ώστε ο σύλλογος μας να βοηθήσει στην εξέλιξη του μπάσκετ της περιοχής μας και το Σχηματάρι να γίνει ένα μπασκετικό κέντρο. Πιστεύουμε στις δυνατότητες του Παύλου και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να κυλήσει αρμονικά, με βάση τα αθλητικά ιδεώδη που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια ως Ερμής Σχηματαρίου».”

Σχετικά άρθρα

Τα πολλαπλά μηνύματα του Δημήτρη Παπανικολάου στα Stereabasket Awards 2021! (video)

pannikolaou

΄΄Βάλτο αγόρι μου”! Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια το αξέχαστο τρίποντο του Διαμαντίδη!

pannikolaou

Φιλικό Ερμής Σχηματαρίου-Μύκονος για φιλανθρωπικό σκοπό

pannikolaou