Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πρεμιέρα την Παρασκευή για τον Τελεθριακό!

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν ο Τελεθριακός ξεκινώντας την προετοιμασία του στο κλειστό γυμναστήριο της Ιστιαίας.

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές επηρέασαν όπως ήταν φυσιολογικό και την ομάδα της Β. Εύβοιας, που θα επιχειρήσει μέσα από τον αθλητισμό να δώσει μια αισιόδοξη νότα στην ευρύτερη περιοχή που επλήγη σε μεγάλο βαθμό.

Το κλειστό της Ιστιαίας είναι πλέον διαθέσιμο προς χρήση στα σωματεία, καθώς δεν υπάρχουν εντός της αίθουσας στρώματα για τους πυρόπληκτους, με τον Τελεθριακό να επιστρέφει σε αγωνιστικό ρυθμό βάζοντας τις δικές του προτεραιότητες.

Ο Γιάννης Τσαούσης μαζί με τον Μάκη Φώτου θα προετοιμάσουν τους παίκτες τους για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως δεν θα πουν όχι εάν και εφόσον προκύψει πρόταση για κάλυψη θέσης στη Β’ Εθνική, αρκεί αυτό να αφορά τον Νότιο όμιλο, όπως έχει δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Παπανδρέου.

Ο Τελεθριακός ξεκινάει πάντως με φιλοδοξίες, έχοντας κρατήσει τον βασικό κορμό της περσινής ομάδας, στον οποίο προστέθηκε ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης που αποτέλεσε μια από τις ηχηρότερες μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα

Θρήνος για το μπάσκετ. Πέθανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

pannikolaou

Πένθος για τον Αντώνη Γκλιάτη

pannikolaou

Φιλικό Τελεθριακός-Μύκονος στις 26/9 για ενίσχυση των πυρόπληκτων

pannikolaou