ΕΦΗΒΩΝ

Χρ. Μωραΐτης: ”Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον”

Ο Χρήστος Μωραΐτης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος, τους οποίους επιβράβευσε καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, για 2,5 μήνες επέλεξαν να κάνουν προπονήσεις στο ”μπαλόνι” σε άθλιες συνθήκες, κάνοντας υπερπροσπάθεια.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στον Κάδμο για τη δίκαιη, όπως είπε, κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχήθηκε για τους παίκτες και των δύο ομάδων να παίξουν σημαντικότερους τελικούς από το χθεσινό, στη ζωή τους.

”Ξεκινώντας να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κάδμου για την κατάκτηση του τροπαίου και στον φίλο κόουτς Αναστασίου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν μαζί με τον κύριο Δεφίγγο στα τμήματα υποδομής.

Ήταν θεωρώ η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κέρδισε δίκαια. Επίσης, θέλω να επιβραβεύσω και τα δικά μου παιδιά που διάλεξαν 2,5 μήνες κατακαλόκαιρο να είναι στο “μπαλόνι” με άθλιες συνθήκες προπόνησης κάνοντας υπερπροσπάθεια. Θα πω ειλικρινά τα ίδια που θα έλεγα αν είχαμε κερδίσει. Δηλαδή στόχος μας είναι πάντα να προετοιμάσουμε τα παιδιά ώστε να παίξουν σε υψηλότερο και σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο και δεν είναι αυτοσκοπός το αποτέλεσμα κι ο τίτλος σε αυτήν την ηλικία. Θα χαρώ ειλικρινά αν δω αυτά τα 24 παιδιά και των δυο ομάδων να παίζουν σε αντρικό πρωτάθλημα και γενικά να προοδεύουν στην ζωή τους και ειδικότερα στο μπάσκετ. Εύχομαι από την καρδιά μου να παίξουν πολύ σημαντικότερους τελικούς στην ζωή τους.

Ως αναφορά τον τελικό δυο γραμμές είναι αρκετές να πούμε. Ο Κάδμος είχε πιο ” παιγμένα” παιδιά και αυτό από μόνο του μετράει σε τέτοιο κρίσιμο ματς. Πήγαμε να ”κλέψουμε” το ματς με μεγάλα σουτ αλλά στα 4 τελευταία λεπτά μας έλλειψε το καθαρό μυαλό.

Θα ξεκουραστούμε για λίγες ημέρες και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας πάντα πάνω στην ίδια φιλοσοφία η οποία μας δίνει την δυνατότητα να δουλεύουμε πολύ με τα νέα παιδιά που είναι το μέλλον”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/12)

pannikolaou

Οι αλλαγές σε μέρες και ώρες αγώνων της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/12)

pannikolaou

Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ: Βαθμολογίες & σκόρερς (εξ αναβολής 25-26/11)

pannikolaou