B ΕΣΚΑΣΕ ΕΦΗΒΩΝ

Απόλλων Χαλκίδας: ”Ευχόμαστε ολόψυχα στον Δημήτρη Μάρκου να πετύχει τους στόχους του”

Ο Απόλλωνας Χαλκίδας με επιστολή που έστειλε στο stereabasket εύχεται στον Δημήτρη Μάρκου να πετύχει όλους τους στόχους του, σημειώνοντας πως ο συγκεκριμένος αθλητής αποτέλεσε μέλος του συλλόγου από την ίδρυση του στηρίζοντας την προσπάθεια του Απόλλωνα σε βάθος χρόνου.

Με αφορμή την μεταγραφή του αθλητή μας Μάρκου Δημήτρη σε άλλο σύλλογο της πόλης μας καθώς και τη δημόσια δήλωσε αγάπης και αναγνώρισης προς τα πρόσωπα που τον καθοδήγησαν προπονητικά και παιδαγωγικά,  θα θέλαμε και εμείς να πούμε δημόσια δυο λόγια γι’ αυτή την μετακίνηση του αθλητή μας. 

Ο Δημήτρης ήταν ένα από τα πρώτα παιδιά που στήριξαν το 2013 το δύσκολο ξεκίνημα του συλλόγου μας στα μπασκετικά δρώμενα του νόμου μας.
Με το πέρασμα των χρόνων ο Δημήτρης βοήθησε με την παρουσία του να προοδεύει η ομάδα μας και να πρωταγωνιστεί σε όλες τις μικρές κατηγορίες με αποκορύφωμα την κατάκτηση πέρυσι του πρωταθλήματος της Περιφέρειας στην κατηγορία παίδων. 
Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αρνηθούμε την μεταγραφή σε αυτόν τον ταλαντούχο αθλητή,  που για χρόνια ήταν στην οικογένεια της ομάδας μας , αν και η μετακίνηση του σε τοπικό σύλλογο δημιουργεί,  σε μια δύσκολη εποχή,  αυξημένες υποχρεώσεις και αντανακλαστικά συναισθήματα , στους εναπομείναντες.
Εμείς διοίκηση,  προπονητές και παίχτες του συλλόγου, σεβόμενοι την επιθυμία του Δημήτρη μας, του ευχόμαστε ολόψυχα  υγεία,  αγωνιστική πρόοδο και πραγματοποίηση των επιθυμιών του, προσέχοντας παράλληλα τις μαθητικές του υποχρεώσεις διότι βρίσκεται στην τελική ευθεία των προσπαθειών του για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou