FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Τελεθριακός!

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε το απόγευμα της Παρασκευής ο Τελεθριακός, ξεκινώντας από σήμερα μια νέα προσπάθεια που θα τον βρει για δεύτερη σεζόν στη Γ’ Εθνική!

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση οι παίκτες της περσινής ομάδας, όπως και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης.
Σε ανακοίνωση της, η ομάδα του Τελεθριακού τονίζει: ”Έδωσαν πάθος και δύναμη στη 1η προπόνηση οι αθλητές του Τελεθριακού. Στο κλειστό Ιστιαίας, η 1η προπόνηση του Τελεθριακού είχε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, δύναμη, πάθος και ενέργεια.
Με ενισχυμένο ρόστερ φέτος ο Τελεθριακός ευελπιστεί ότι το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα ολοκληρωθεί παρά τον covid και θα έχει την δυνατότητα ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής να παρακολουθήσει αναμετρήσεις με υψηλού επιπέδου αθλητές και θέαμα.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Στέφανος Παπανδρέου, ευχήθηκε καλό πρωτάθλημα με υγεία και καλά αποτελέσματα. Τόνισε ότι ως εκπρόσωποι της Β. Εύβοιας στην Γ’ Εθνική ανδρών θα πρέπει να κάνουμε αυτό τον κόσμο περήφανο και χαρούμενο μετριάζοντας την πίκρα τους από τις φωτιές και το δύσκολο χειμώνα που περιμένει την περιοχή.
Αύριο (Σάββατο) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί με τις οδηγίες του κόουτς Γιάννη Τσαούση και του β’ προπονητή Μάκη Φώτου, στις 19:30 στο κλειστό Ιστιαίας”.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou