FEATURED ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Οριστικά χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή Νεανίδων η ΕΣΚΑΣΕ!

Οριστικά χωρίς ανάδειξη πρωταθλητή Νεανίδων τελειώνει η φετινή σεζόν για την ΕΣΚΑΣΕ, καθώς η ΕΟΚ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Τοπικής Ένωσης για τη συμμετοχή του ΓΑΣ Άμφισσας (Μάκαρος) στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη, καθώς η πρώτη φάση του πρωταθλήματος που διακόπηκε στις αρχές Νοεμβρίου λόγω κορωνοϊού, θεωρήθηκε ως μη γενόμενη με την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων υποδομής.

Εκεί, δήλωσαν αρχικά συμμετοχή τρεις ομάδες, για να αποχωρήσει πρώτος ο Άρης Θήβας και μετέπειτα ο Πρωτέας Σχηματαρίου.

Ο ΓΑΣ Άμφισσας (Μάκαρος) ήταν η μοναδική ομάδα που απέμεινε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ Χρήστος Αλογοσκούφης επικοινώνησε με την ΕΟΚ προτείνοντας να συμμετέχει η ομάδα της Άμφισσας στην προκριματική φάση ως εκπρόσωπος της ΕΣΚΑΣΕ.

Η πρόταση αυτή απορρίφθηκε με την αιτιολογία, πως για την ανάδειξη πρωταθλητή βασική προϋπόθεση όπως αναφέρει η προκήρυξη της Ομοσπονδίας, είναι η τέλεση πρωταθλήματος με τη συμμετοχή τουλάχιστον 4 ομάδων.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ως εκ τούτου φέτος δεν ανεδείχθη πρωταθλητής στην κατηγορία Νεανίδων της ΕΣΚΑΣΕ, ώστε να έχει και δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Επέστρεψε στις νίκες! Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας 52-47

pannikolaou

Β’ Εθνική Playoffs: Εντός έδρας ήττα και τώρα θέλει 2/2! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 58-79

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou