Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο Γιάννης Λούκας στον ΓΑΣ Άμφισσας!

Ο Γιάννης Λούκας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα του ΓΑΣ Άμφισσας, που έκανε μια σημαντική προσθήκη εν όψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Λούκας παρότι μόλις 25 ετών, έχει την εμπειρία της κατηγορίας έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, κατακτώντας μεταξύ άλλων και το πρωτάθλημα με τον Ερμή Σχηματαρίου.

Σε ανακοίνωση του ο ΓΑΣ Άμφισσας αναφέρει: ‘‘ Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε την συμφωνία συνεργασίας με τον αθλητή Λούκα Ιωάννη για την φετινή σεζόν. Ο Γιάννης έχει ύψος 1.95m είναι 25 χρονών, αγωνίζεται ως Guard και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε μικρές ηλικίες σε ΑΓΕΧ και Ψαχνά, σε Παιδικά και Εφηβικά τμήματα της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, στους Παμπαίδες και Παίδες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, επέστρεψε στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας όπου αγωνίστηκε στο Εφηβικό τμήμα και στην Γ εθνική, στα τμήματα Εφήβων και Νέων της ΑΕΚ, στα τμήματα Εφήβων και Νέων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Β (Triple Crown), στο Ανδρικό τμήμα του ΑΣ ΠΕΡΑ στην Α ΕΣΚΑ, στο Σχηματάρι στην Α ΕΣΚΑΣΕ και Γ Εθνική, ΧΒΑ Γ Εθνική ενώ επέστρεψε στον Ερμή Σχηματαρίου με τον οποίον αγωνίστηκε στην Β Εθνική. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΓΑΣ Άμφισσας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou