FEATURED ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Πρεμιέρα με…τελικό για τον ΓΑΣ Άμφισσας/Μάκαρο απέναντι στον Πελασγό! (14:00)

Πρεμιέρα με…τελικό για τις νεάνιδες του ΓΑΣ Άμφισσας-Μάκαρος στην προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, καθώς αντιμετωπίζουν σήμερα στην Κόρινθο τον Πελασγό (2 μ.μ.), ο οποίος κέρδισε χθες τον Γλαύκο με 42-38.

Καθώς λοιπόν ο β’ όμιλος διεξάγεται μεταξύ τριών ομάδων, ο ΓΑΣ Άμφισσας/Μάκαρος για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην τελική εξάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, θα πρέπει σήμερα να πάρει το ροζ φύλλο αγώνος, έχοντας ένα ακόμα παιχνίδι, με τον Γλαύκο (20/8-11:00).

Η ομάδα του Φαρόπουλου επιστρέφει σήμερα στην αγωνιστική δράση μετά από 10 (!) μήνες, καθώς έχει να αγωνιστεί από τις 18 Οκτωβρίου 2020, όταν αντιμετώπισε τον Κάδμο για την πρώτη φάση της ΕΣΚΑΣΕ, έχοντας δώσει φέτος μόλις δύο επίσημα παιχνίδια με Κάδμο (69-38) και Αλίαρτο (78-16)!

Έκτοτε, τα πρωταθλήματα διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού και όταν έγινε και πάλι η επανεκκίνηση η ομάδα της Άμφισσας δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς αποχώρησαν από το μίνι πρωτάθλημα αρχικά ο Άρης Θήβας και στη συνέχεια ο Πρωτέας Σχηματαρίου!

Το σημερινό αγώνα απέναντι στον Πελασγό που αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε πρωτάθλημα που έγινε μεταξύ τριών ομάδων (Πελασγός, Καλαμάτα ’80, Άρις Καλαμάτας) θα σφυρίξουν οι Κωστής-Λιώνας.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou