B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Γ ΕΣΚΑΣΕ

Τη Δευτέρα η κλήρωση για τη 16η ομάδα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ! Οι 4 υποψήφιες ομάδες

Τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ στη Θήβα, η κλήρωση για τη 16η ομάδα που θα καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Ενδιαφέρον εκδήλωσαν 4 ομάδες που θα πάρουν μέρος στην κλήρωση και οι οποίες είναι οι: Πανευβοϊκός, Ακαδημία Ιστιαίας, Γ.Σ. Στύρων, Ερέτρια, με την τυχερή απ’ αυτές να κερδίζει μια κατηγορία!

Η κλήρωση θα γίνει στις 13:00 και εκτός του προέδρου και της επιτροπής πρωταθλημάτων, μπορούν να παραβρεθούν και εκπρόσωποι των παραπάνω σωματείων.

Θυμίζουμε, πως η κενή θέση προέκυψε μετά την αποχώρηση της Δροσιάς και του Κύνου Λιβανατών, ενώ με τη δήλωση συμμετοχής του Απόλλωνα Χαλκίδας οι ομάδες έφτασαν τις 15.

Η ΕΣΚΑΣΕ απέστειλε αρχικά πρόσκληση σε 12 ομάδες της Γ’ κατηγορίας που πληρούσαν συγκεκριμένα κριτήρια (συμμετοχή το 2019-20 στη Γ’ κατηγορία και δήλωση συμμετοχής το 2020-21 στο ίδιο πρωτάθλημα): Πανευβοϊκός, Δωρίδα, Ακαδημία Ιστιαίας ,Γ.Σ. Στύρων, Μούτα Δομοκού, Πρωτέας Λαμίας, Α.Π.Σ. Λαμίας ,Φιλαθλητικός Χαλκίδας, Πανευρυτανική, Α.Ε.Ν. Αρτάκης, Α.Σ. Καρυστίας, Ερέτρια, την οποία και αποδέχθηκαν οι τέσσερις ομάδες που προαναφέραμε.

Παρακάτω, δείτε τις υπόλοιπες 15 ομάδες της Β’ κατηγορίας για τη σεζόν 2021-22:

  1. Α.Ε. ΚΑΡΥΣΤΟΥ
  2. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
  3. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
  4. ΜΠΟΥΚΑΛΗ
  5. ΔΟΞΑ ΔΙΡΦΥΩΝ
  6. ΣΥΛΛΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ
  7. Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ
  8. ΜΩΛΟΣ
  9. ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
  10. ΑΤΛΑΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
  11. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ
  12. ΜΕΔΕΩΝ
  13. ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΥΛΙΔΑΣ
  14. ΦΑΛΑΡΑ
  15. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou