Β' ΕΘΝΙΚΗ

Τρεις ανανεώσεις ο Έσπερος Λαμίας!

Στην ανανέωση συνεργασίας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους αθλητές Κώστα Ρίκο, Νίκο Παπασπύρο και Χάρη Παπαλέξη προχώρησε ο Έσπερος Λαμίας, κάνοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον αθλητή Κώστα Ρίκο: Με την παραμονή του Κώστα Ρίκου, συνεχίζεται η διάθεση του συλλόγου να δημιουργήσει έναν κορμό νέων παικτών, που καλούνται να καταβάλουν προσπάθεια αγωνιστικής διεκδίκησης,των ευκαιριών που θα τους δοθούν. Καλή δύναμη, με μεγάλη μαχητικότητα Κώστα”.

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον αθλητή Νίκο Παπασπύρο: ”Το ιδιαίτερο επιθετικό του ταλέντο, είναι ένα στοιχείο που οδηγεί την ομάδα μας στην ανανέωση της συνεργασίας μας. Είναι για την ομάδα μια επένδυση στο μέλλον και ενίσχυση του νεανικού στοιχείου. Επιμονή και καλή προσπάθεια Νίκο”.

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον αθλητή Χάρη Παπαλέξη: ‘Η ανανέωση της συνεργασίας μας, με τον νεαρό αθλητή, δείχνει και την επιδίωξη της ομάδας μας να δώσει ευκαιρίες, στα νέα παιδιά να αναπτυχθούν και να αποκτήσουν εμπειρίες. Το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών είναι μία πρόκληση. Καλή συνέχεια Χάρη”.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Φουλ για άνοδο! Εθνικός Λιβαδειάς-Αίολος Αγυιάς 86-65

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (23/3). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou