ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άδικος αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδας Γυναικών για τον Έσπερο Λαμίας λόγω…covid!

Άδικος αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδας Γυναικών για τον Έσπερο Λαμίας, καθώς αθλήτριες της ομάδας ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid 19 και σύμφωνα με τις οδηγίες θα πρέπει να απέχουν από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για τις επόμενες 10 μέρες.

Ο Έσπερος έκανε αίτημα προς την ΕΟΚ για αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα με το Νέο Ρύσιο, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό καθώς το κύπελλο Ελλάδας έχει προγραμματισμένες συνεχόμενες αγωνιστικές μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων Α1 και Α2 Γυναικών.

Ως εκ τούτου, το Νέο Ρύσιο πέρασε άνευ αγώνος στην επόμενη φάση και ο Έσπερος Λαμίας έχασε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: ”Κατόπιν ενημέρωσης, αθλήτριες του Σωματείου ΓΣ Έσπερος Λαμίας ήρθαν σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID 19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. συστήνεται η αυξημένη ενεργητική επιτήρηση για δέκα (10) ημέρες.

Το αίτημα του σωματείου ΓΣ Έσπερος Λαμίας περί αναβολής δεν δύναται να γίνει δεκτό καθότι το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών έχει προγραμματισμένες συνεχόμενες αγωνιστικές μέχρι την έναρξη των Πρωταθλημάτων.

Ο αγώνας για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών μεταξύ των σωματείων ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου-ΓΣ Έσπερος Λαμίας δεν θα διεξαχθεί, επομένως το σωματείο ΑΜΣ Αναγέννηση Νέου Ρυσίου προκρίνεται στην 2η αγωνιστική της Α’ φάσης άνευ αγώνα και ο ΓΣ Έσπερος Λαμίας δεν υφίσταται μείωση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που συμμετέχει όπως ορίζεται στο άρθρο 10 της Ειδικής προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών”.

Σχετικά άρθρα

Ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό για την Καίτη Φραγκούλη!

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Με την Εθνική Ελλάδας Κωφών στο Ευρωμπάσκετ της Πεσκάρα η Ανθή Χαϊνά!

pannikolaou