ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή για τα κορίτσια του ΓΑΣ Άμφισσας! (pics)

Την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή έκαναν τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων του ΓΑΣ Άμφισσας, με τη συνοδεία του προπονητή τους Στέργιου Φαρόπουλου, εκπροσώπων της διοίκησης αλλά και αρκετών γονέων.

Φέτος, η εκδρομή είχε και συγκινητικές στιγμές, καθώς η Έρικα Μάτζαρι και η Χρυσάνθη Ξενοκώστα θα είναι πλέον μακριά από την ομάδα, έχοντας περάσει σε τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Άμφισσας: ”Κάθε χρόνο, πιστές στο ραντεβού τους στα πρωταθλήματα κορασίδων και νεανίδων, τα κορίτσια της Άμφισσας ζούνε μοναδικές αθλητικές στιγμές και αποκτούν ξεχωριστές εμπειρίες. Έτσι και φέτος η χρονιά τους ξεκίνησε με την καθιερωμένη «μάζωξη» προπονητή, αθλητριών, Διοικητικού Συμβουλίου και πλειοψηφίας γονέων για ένα ολοήμερο διασκέδασης μέσα στη φύση, με την συνοδεία πάντα αναλόγων σπιτικών εδεσμάτων.

Είναι μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν, και τις αθλήτριες μας για τις χαρές που έχουν φέρει στην πόλη μας.
Συγκινητικές στιγμές αποχωρισμού για τις αθλήτριές ΜΑΤΖΑΡΙ ΕΡΙΚΑ και ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ που έπειτα από επτά χρόνια στην ομάδα μας «αναγκάζονται» να αποχωρήσουν λόγω της εισαγωγής τους σε τμήματα του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών.
Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία”.

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Κορασίδων: Βαθμολογίες & σκόρερς (23-24/10)

pannikolaou

Waverpoll.com: Θα γίνει trade από τους 76ers πριν ή μετά τα Χριστούγεννα ο Μπεν Σίμονς;

pannikolaou

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Α.Ε.Ν. Αρτάκης-Αστέρας Αλιβερίου 33-63

pannikolaou