Α ΕΣΚΑΣΕ

Με τη…σφραγίδα του ”αυτοκράτορα” ο Άρης Αμφίκλειας!

Ο Άρης Αμφίκλειας δημιουργήθηκε το 2015 από μια ομάδα φίλων του μπάσκετ, με βασικό σκοπό την ανάδειξη νέων παικτών από τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, όμως μόνο τυχαία δεν ήταν η ονομασία του συλλόγου.

Ο Φαίδωνας Μώρος, γνωστός για τα ”κιτρινόμαυρα” αισθήματα, έβαλε σκοπό να διακονίσει την ιδέα του Άρη αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και μέσα σε 5 χρόνια έχει καταφέρει ο Άρης Αμφίκλειας να αποτελεί προέκταση του ”αυτοκράτορα”!

Μέσα σε 6 χρόνια, ο Άρης Αμφίκλειας έχει συνδεθεί με την ιστορία του Άρη Θεσσαλονίκης, τιμώντας τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Γιάννη Ιωαννίδη, Χάρη Παπαγεωργίου, Δημήτρη Κοκολάκη, αλλά και τους Θοδωρή Παπαλουκά, Αργύρη Καμπούρη, ενώ έχει δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως και με τους βετεράνους του Άρη Θεσσαλονίκης!

Πρόσφατα μάλιστα, ο Άρης Θεσσαλονίκης απάντησε θετικά στο αίτημα του Άρη Αμφίκλειας, δίνοντας άδεια ώστε να χρησιμοποιεί το επίσημο σήμα του συλλόγου, ενώ μέσα στο Νοέμβριο, αναμένεται να γίνει μια ακόμα ”κιτρινόμαυρη” συνάντηση στην Αμφίκλεια!

 

Σχετικά άρθρα

Video από την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Ηλίας Χαντζής: ”Πήγαμε να ”κλέψουμε” τον αγώνα στο τέλος”

pannikolaou

Ανέστης Δαδίτσιος: ”Ήμασταν αγχωμένοι και άστοχοι αλλά τα καταφέραμε”

pannikolaou