Α ΕΣΚΑΣΕ

Συγχαρητήρια Κάδμου στους επιτυχόντες αθλητές της ομάδας στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ο Κάδμος εξέδωσε ανακοίνωση, συγχαίροντας τους αθλητές της ομάδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων Πανελλαδικών εξετάσεων.

‘Με αφορμή την δημοσίευση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, το Δ.Σ. της ΕΣ Κάδμος, θέλει ολόθερμα να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για την επιτυχία τους! Θα θέλαμε να συγχαρούμε ιδιαιτέρως τα “δικά μας” παιδιά, Βασίλη Θανάσαινα, Ελένη Μπάτσαρη, Λουκά Μπόγρη, Ευθαλία Σκούμα και Ιωάννη Φίλη.

Ο σκληρός αγώνας που δώσατε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχόμαστε σε όλους η νέα ζωή που ξεκινάτε να είναι η απαρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας!

Για όλους εσάς που δεν καταφέρατε να επιτύχετε σε αυτή τη διαδικασία, αυτό το εμπόδιο δεν είναι τίποτα άλλο από έναν διαφορετικό δρόμο για ένα μέλλον που σας περιμένει να το κατακτήσετε! Εξάλλου είναι βέβαιο πως θα έχετε και άλλες ευκαιρίες διάκρισης στη ζωή σας αρκεί να μη χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και να μη σταματήσετε να παλεύετε για την επίτευξη των στόχων σας!

Μπροστά σας ανοίγεται μια νέα σελίδα γεμάτη γνώση και εμπειρίες για ΟΛΟΥΣ!

Ευχόμαστε σε καλή επιτυχία σε κάθε επόμενο στόχο και καλή σταδιοδρομία!”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στους φιλικούς αγώνες (25-29/9)

pannikolaou

Παράταση μεταγραφών έως 5 Οκτωβρίου και για τις τοπικές Ενώσεις!

pannikolaou

Μαζί για 5η χρονιά Stereabasket Awards και Bfresh!

pannikolaou