ΚΡΙΤΕΣ

Σχολή κριτών σε 5 πόλεις της Στερεάς Ελλάδας

Σχολή κριτών για την ανεύρεση νέων μελών, θα πραγματοποιήσει ο τοπικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με την ΚΕΔ/ΕΣΚΑΣΕ, σε 5 πόλεις της Περιφέρειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου κριτών:

”Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Δ- Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε, καταβάλουν μία συνεχή προσπάθεια, για την εύρεση νέων μελών του Συνδέσμου μας, που θα συνδράμουν ποιοτικά στην καλύτερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας. Μέσα στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, θα πραγματοποιήσει σχολές νέων κριτών (Χαλκίδα, Θήβα, Λειβαδιά, Αταλάντη, Λαμία).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλώ να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα: Πρόεδρος Σ.Κ.Κ.Α.Σ.Ε Κατρακάζο Δημήτριο 6995296490 Γενικός Γραμματέας Κάζα Δημήτριο 6985073311’. ή στο email του Συνδέσμου [email protected]

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 17/10/2021. Στην αίτηση που θα βρείτε στο site του Συνδέσμου (skkase.gr) αναφέρονται οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι κριτές”.

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Θα γίνει trade από τους 76ers πριν ή μετά τα Χριστούγεννα ο Μπεν Σίμονς;

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (22-28/10)

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou