Β' ΕΘΝΙΚΗ

Έπαιξαν μπάσκετ για την Αλεξία!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο φιλικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ Ερμή Σχηματαρίου και Μυκόνου, με τα έσοδα να διατίθενται προς οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μικρής Αλεξίας, για τις θεραπείες που χρειάζεται η μικρή, η οποία το Πάσχα του 2019 είχε δεχθεί αδέσποτη σφαίρα, με αποτέλεσμα από τότε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του Σχηματαρίου με συνδιοργανώτρια τη ΔΗΚΕΤ του Δήμου Τανάγρας, που σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει: ”Φίλαθλοι, παίκτες και τοπική αυτοδιοίκηση δώσαμε από κοινού έναν διαφορετικό αγώνα σήμερα στο Σχηματάρι, με την ελπίδα να βγαίνει νικήτρια.
Συγκεντρώνοντας ένα ικανοποιητικό ποσό με την βοήθεια θεατών, χορηγών της ομάδας Ερμή Σχηματαρίου καθώς και επιχειρήσεων της περιοχής, καταφέραμε να βάλουμε ένα ακόμα λιθαράκι στον αγώνα της οικογένειας Σαμαρτζή, ώστε να εξασφαλίσει η Αλεξία μας μέρος των θεραπειών της.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία του στον αγώνα και την σημαντική προσφορά του.
Ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους τον κ. Ανδρέα Κουτσούμπα βουλευτή Ν.Δ. Βοιωτίας, τον κ. Αλέκο Στάικο Α’ αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου Βοιωτίας, τον ιερέα Τ.Κ. Ασωπίας Εφραίμ Χριστοφοράκη, την κα Δέσποινα Καρπούζου αντιδήμαρχο Δ.Ε. Δηλεσίου, την κα Μαρία Νίκα πρόεδρο Β/μιας Σχολικής Επιτροπής Δ. Τανάγρας, την κα Χριστίνα Κουτρούμπα δημοτική σύμβουλο Δ.Ε. Δηλεσίου, το Δ.Σ. της Νομαρχιακής επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Μανόπουλο καθώς και τον κ. Λευτέρη Κτιστάκη πολιτευτή Ν.Δ. Βοιωτίας.
Εγκάρδια ευχαριστώ αξίζουν στις δύο ομάδες μας, Α.Ο. Μυκόνου και Ερμή Σχηματαρίου, για τον ιδιαίτερο αυτό αγώνα καθώς έδωσαν στο γήπεδό μας ξανά ζωντάνια και κυρίως μάθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γυναικών Σχηματαρίου καθώς επίσης τον Εμπορικό και Επαγγελματικό Σύλλογο Σχηματαρίου και να υπενθυμίσουμε πως για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στον αγώνα, μπορούν να συνδράμουν στους κουμπαράδες οι οποίοι βρίσκονται σε συγκεκριμένα καταστήματα του Σχηματαρίου, έως την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου”.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

Εθνικός Λιβαδειάς: ”Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας περισσότερο από ποτέ”.

pannikolaou