B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Α1 Α2 Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ

Βραδιά αστέρων στα Stereabasket Awards 2021!

Βραδιά αστέρων η χθεσινή στη Χαλκίδα, με τη διοργάνωση για 5η φορά των Stereabasket Awards που στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, με τη συμμετοχή μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ και όχι μόνο, αλλά και με μεγάλη προσέλευση του κόσμου που είχε την ευκαιρία να δει και να ακούσει από κοντά μεταξύ άλλων τους Διαμαντίδη, Στεργάκο και Γαλιλαία!

Περίπου 600 θεατές βρέθηκαν στις εξέδρες του υπαίθριου δημοτικού θεάτρου ”Ορέστης Μακρής” και μεταξύ αυτών και αρκετοί επώνυμοι που τίμησαν με την παρουσία τους τη φετινή διοργάνωση.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ευβοίας Θ. Ζεμπίλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιδήμαρχος Έργων του Δήμου Χαλκίδας Βασίλης Γουρνής, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκίδας Μιμίκα Σακελλαράκη, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΕΟΚ κ. Ασημακόπουλος, οι πρώην διεθνείς αθλητές Ανδρέας Χαϊκάλης και Δημήτρης Παπανικολάου.

Ήταν μια εκδήλωση διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς εκτός από τις βραβεύσεις των σπουδαίων προσωπικοτήτων, πραγματοποιήθηκε και η ημερίδα με θέμα ”Μην παρακαλάτε για λιγότερες δυσκολίες, αλλά φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερες ικανότητες΄΄, που κατάφερε και πέρασε ένα ξεκάθαρο και ουσιαστικό μήνυμα, με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουντή και Γιάννη Ντεντόπουλο, να έχουν μια συζήτηση μισής ώρας με τους Διαμαντίδη, Στεργάκο και Γαλιλαία που καθήλωσε τους θεατές, με τους τρεις τους, να μιλάνε μέσα από τα βιώματά τους, για το τι ήταν εκείνο που τους βοήθησε να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες συνάντησαν και να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο!

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το βραβείο ήθους ”Ραφαήλ Σκεμπές” που φέτος απονεμήθηκε στον προπονητή του Γ.Σ. Ιτέας, Χρήστο Μωραΐτη, με τον κόουτς να αναφέρει μεταξύ άλλων πως αυτό είναι το σπουδαιότερο βραβείο που έχει κερδίσει στην καριέρα του.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι τρεις επίσημοι προσκεκλημένοι, Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέϊβιντ Στεργάκος, Χρίστος Γαλιλαίας, που μαζί με τους δημοσιογράφους Βασίλη Σκουντή και Γιάννη Ντεντόπουλο, συζήτησαν επί σκηνής το βασικό θέμα της ημερίδας, με τον κόσμο να παρακολουθεί από τις εξέδρες με μεγάλο ενδιαφέρον, τα όσα ανέφεραν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου, με τον δικό του μοναδικό ξεχωριστό τρόπο στη συνέχεια, μίλησε και εκείνος πάνω στα όσα συζητήθηκαν προηγουμένως, καταφέρνοντας να περάσει το δικό του μήνυμα για το πως πρέπει να βλέπουν το μπάσκετ οι αθλητές, οι γονείς τους, αλλά και όσοι είναι κοντά σε μια ομάδα.

Ακολούθησε η απονομή στην ΑΓΕΧ της περιόδου 1996-2002, με κύριο στοιχείο την άνοδο για πρώτη φορά της ομάδας στην Α2 το 2001, με την παρουσία των περισσοτέρων παικτών για όλα αυτά τα χρόνια από τη Χαλκίδα.

Μετά από 20 χρόνια, ξαναβρέθηκαν μαζί παίκτες, προπονητές, παράγοντες εκείνης της ομάδας, έχοντας την ευκαιρία να θυμηθούν ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Μίλησαν για την πορεία εκείνης της ομάδας, ο Σωτήρης Αγγέλου σε σύνδεση με την Αμερική όπου διαμένει, ο αρχηγός της ομάδας Τόλης Βοσνιάδης και ο προπονητής Θανάσης Γιαπλές.

Η εκδήλωση των Stereabasket Awards 2021, που παρουσιάστηκαν για μια ακόμα χρονιά από τη Βένια Σαμπάνη και που φέτος εμπλουτίστηκαν με τη μουσική ομάδα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκίδας, έκλεισαν με τη συμβολική απονομή από την ιστοσελίδα προς το Δήμο Χαλκίδας, τον ΔΟΑΠΠΕΧ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που διαχρονικά υποστηρίζουν την προσπάθεια των Stereabasket Awards.

Σε νεότερες αναρτήσεις μέσα στις επόμενες ώρες, θα παρουσιαστούν photo album από τους φωτογράφους, που και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους καλύπτοντας την εκδήλωση, όπως έκαναν ακόμα η Cosmote tv, το Star Κεντρικής Ελλάδας και Μ.Μ.Ε. από τον νομό Εύβοιας.

Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou