B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Α1 Α2 Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΙΤΕΣ ΠΑΙΔΩΝ

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου (8 μ.μ.) τα Stereabasket Awards στη Χαλκίδα!

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η ιστοσελίδα Stereabasket διοργανώνει την εκδήλωση των Stereabasket Awards, τιμώντας μεγάλες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο, διοργανώνοντας φέτος παράλληλα και σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκίδας, ημερίδα με θέμα ”Μην παρακαλάτε για λιγότερες δυσκολίες, αλλά φροντίστε να αποκτήσετε περισσότερες ικανότητες”.

Η φετινή εκδήλωση, θα φιλοξενηθεί όπως και πέρυσι, στο δημοτικό θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 8 μ.μ.

Θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλες προσωπικότητες, που ο καθένας ξεχωριστά στον τομέα του αποτέλεσε πηγή έμπνευσης ξεπερνώντας τα όρια της Ελληνικής πραγματικότητας.

Θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στην Ευρώπη με μεγάλες διακρίσεις τόσο με την Εθνική Ελλάδας όσο και με τον Παναθηναϊκό, ο Ντέιβιντ Στεργάκος, ίσως ο κορυφαίος φόργουορντ στην Ευρώπη τη δεκαετία του ’80 και ο Χρίστος Γαλιλαίας, ένας εκ των κορυφαίων παγκοσμίως σολίστ, διευθυντής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και παράλληλα μεγάλος υποστηρικτής του μπάσκετ, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν αντιπρόεδρος στον Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και σύσσωμη η ομάδα της ΑΓΕ Χαλκίδας, που κατέκτησε την άνοδο στην Α2 το 2001!

Σας περιμένουμε και φέτος, τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ της Περιφέρειας και όχι μόνο, στην καθιερωμένη εκδήλωση των Stereabasket Awards, τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 8 μ.μ. στο υπαίθριο θέατρο ”Ορέστης Μακρής” στη Χαλκίδα!

Η παρουσία σας, θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για όλους εμάς και θα μας δώσει την ελπίδα ότι μπορούμε, με όσες δυνάμεις διαθέτουμε, να μετατρέπουμε τις δυνατότητες σε ικανότητες.

Στην εκδήλωση, όπου η είσοδος θα είναι δωρεάν, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση του covid-19.

Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ, η προσέλευση των θεατών σε ανοικτούς χώρους, όπως το θέατρο ”Ορέστης Μακρής” θα γίνεται με την επίδειξη ενός εκ των: πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης, rapid test, self test, ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιαπλές οδήγησε με ανατροπή τα Τρίκαλα στον τελικό ανόδου για την Α2!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ Playoffs: Ήττα καταστροφή! Εθνικός Λιβαδειάς-Νήαρ Ήστ 78-81

pannikolaou

A2 Elite League Play out: Ζωντανός για την παραμονή! Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας-Ψυχικό 71-70

pannikolaou