Α ΕΣΚΑΣΕ

Αγαπητός Γίδας: ”Χάσαμε τον έλεγχο στη γ’ περίοδο”

Ικανοποιημένος έμεινε ο Αγαπητός Γίδας από την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι τον Λοκρό Αταλάντης, κρατώντας όπως είπε στο τέλος, αυτή την καλή εικόνα για το επόμενο παιχνίδι.
Για το ματς, σχολίασε, πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η γ’ περίοδος όταν δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις απέναντι στον Ανέστη Μάτο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στο stereabasket.gr
”Πρώτα απ’ όλα, να αναφέρω ότι είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά στο γήπεδο να αγωνιστούμε, καλή χρόνια να έχουμε με υγεία σε όλους και να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το φετινό πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά τώρα, να δώσω συγχαρητήρια στο Λοκρό για τη νίκη και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο φίλο μου τον Ανέστη, στο διπλό ρόλο που θα έχει φέτος. Στο πρώτο ημίχρονο με σωστές επιλογές στην επίθεση και καλή άμυνα είμασταν κοντά στο σκορ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 31-14 όταν εμείς δε καταφέραμε να βρούμε λύση απέναντι στον Ανέστη Μάτο και δώσαμε μερικά εύκολα καλάθια κάνοντας κακή διαχείριση των ομαδικών φάουλ. Στο 4ο δεκάλεπτο ανοίξαμε την άμυνα μας πιέσαμε σε όλο το γήπεδο και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, στο τέλος ίσως αν είμασταν λίγο πιο τυχεροί κ έμπαιναν ένα-δυο σουτ ακόμα να καταφέρναμε να διεκδικήσουμε τον αγώνα. Κρατάμε τη καλή εμφάνιση και πάμε για το επόμενο παιχνίδι”.

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν τα έντυπα για έκδοση δελτίων από 1 Νοεμβρίου!

pannikolaou

Waverpoll.com: Θα γίνει trade από τους 76ers πριν ή μετά τα Χριστούγεννα ο Μπεν Σίμονς;

pannikolaou

Video από την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou