Α ΕΣΚΑΣΕ

Αποστόλης Αναστασίου: ”Σημαντική νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια”

Ο κόουτς του Κάδμου Αποστόλης Αναστασίου σημείωσε πως η ομάδα του πέτυχε μια σημαντική νίκη που τη χρειαζόταν, μετά την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τις Κονίστρες, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του αποτελείται φέτος από 8 νέους παίκτες, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται χρόνος προσαρμογής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Κάδμου:

Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς, με μονομαχίες που κάποιες φορές ξέφευγαν και από το μπασκετικό κομμάτι, λόγω του πάθους που έδειχναν και οι δύο ομάδες για να φτάσουν στη νίκη. Εμείς, από την πλευρά μας, κουβαλάγαμε και ένα μεγαλύτερο βάρος, που είχε να κάνει με τον ψυχολογικό τομέα μετά την κακή ήττα που κάναμε στην πρεμιέρα στο γήπεδό μας, από τις Κονίστρες, γεγονός που μας δυσκόλευε ώστε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση.

Πετύχαμε μια σημαντική νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς και θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε, να βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Θέλω να πω με την ευκαιρία, ότι η ομάδα του Κάδμου σε σχέση με πέρυσι είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα, με 8 νέους παίκτες, όλοι τους με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θέλουμε χρόνο και υπομονή, για να βγει η δουλειά πάνω στο παρκέ. Σίγουρα ο χρόνος θα δουλεύει υπέρ μας και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια”.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (4-5/12)

pannikolaou

Τα τρίποντα της νίκης του ΓΑΣ Άμφισσας επί του Γ.Σ. Ιτέας (video)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Γ.Σ. Ιτέας-ΓΑΣ Άμφισσας (photo album)

pannikolaou