Α ΕΣΚΑΣΕ

Βαγγέλης Ματσαγγούρας: ”Κερδίσαμε τον αντίπαλο και το άγχος της πρεμιέρας”

Ο κόουτς του Άρη Θήβας Βαγγέλης Ματσαγγούρας στάθηκε στο άγχος της πρεμιέρας, στα φάουλ που χρεώθηκαν βασικοί παίκτες του, που τους αποσυντόνισαν όπως είπε, αλλά και στην εμπειρία των παικτών του, που στο τέλος έπαιξε καταλυτικό ρόλο.

”Υπήρχε άγχος λόγω της πρεμιέρας, ιδίως από τα νέα παιδιά που έχουν έρθει για πρώτη φορά στον Άρη. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα, που όπως και πέρυσι, θα είναι πολύ δυνατή, ιδίως στην έδρα της και θα κάνει ζημιές σε όποιον πιστεύει πως θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα στο Αλιβέρι.

Εμείς, αποσυντονιστήκαμε στην αρχή με τα δύο γρήγορα φάουλ που χρεώθηκε ο Θωμάς, ενώ και ο Παναγιωτίδης είχε φορτωθεί με 4 φάουλ από το πρώτο ημίχρονο. Αυτό το γεγονός μας ”ξεκούρδισε” και ενώ παίρναμε διαφορές στο σκορ, χάναμε το μυαλό μας και τη συγκέντρωση μας δίνοντας την ευκαιρία στον Αστέρα να επιστρέφει. Στο τέλος, μέτρησε η εμπειρία μας και βάζοντας κάποια σουτ από την περιφέρεια, που μας επέτρεψαν οι αντίπαλοι να τα πάρουμε και με τους Παναγιωτίδη και Γρυπάρη σε καλή μέρα, φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Πρωτέα, μια έμπειρη ομάδα, που θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να φτάσουμε σε μια ακόμα νίκη”. 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τις Κονίστρες για τη διαιτησία του Ι. Τσάλα

pannikolaou

Τίμησε τον Γιάννη Καψούλη ο ΓΑΣ Βασιλικού! (pics)

pannikolaou

Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση του ΓΑΣ Άμφισσας! (pics)

pannikolaou