Α ΕΣΚΑΣΕ

Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση του ΓΑΣ Άμφισσας! (pics)

Εντυπωσιακή η νέα εμφάνιση του ΓΑΣ Άμφισσας που παρουσιάστηκε επίσημα από την ομάδα και η οποία αποδείχθηκε…γούρικη, καθώς συνοδεύτηκε από νίκη για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λιβαδειάς!

Στη νέα φανέλα, που είναι στα παραδοσιακά χρώματα του συλλόγου, μπλε και κίτρινο, ξεχωρίζουν το υδατογράφημα στην κίτρινη ρίγα με πραγματική φωτογραφία των τειχών του κάστρου των Σαλώνων, ενώ στο πίσω μέρος της φανέλας, αναγράφεται το όνομα του ιδρυτή του συλλόγου, Δρόσου Κραβαρτόγιαννου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΓΑΣ Άμφισσας για τη νέα φανέλα της ομάδας: ”Παρουσιάστηκε πρόσφατα η νέα φανέλα του ΓΑΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, με την οποία επιστρέφει στα πρώτα του χρώματα, με το μπλε και το κίτρινο να κυριαρχούν.

Ξεχωρίζουν: Το υδατογράφημα στην κίτρινη ρίγα στο μπροστά μέρος της εμφάνισης, που προέρχεται από πραγματική φωτογραφία των τειχών του Κάστρου των Σαλώνων, του Κάστρου της Άμφισσας που ήταν το πρώτο που απελευθερώθηκε και ήρθε σε Ελληνικά χέρια στην επανάσταση του 1821.

Στο πίσω μέρος της φανέλας αναγράφεται, τιμής ένεκεν, το όνομα του ιδρυτή του Συλλόγου, αειμνήστου Δρόσου Κραβαρτόγιαννου.

Μια εμφάνιση με έντονα τα ιστορικά στοιχεία της πόλης και του Συλλόγου! Αρωγός στην κίνηση αυτή στάθηκε το κατάστημα Moto24 στην Άμφισσα το οποίο ευχαριστούμε θερμά!”.

 

Σχετικά άρθρα

14 Ιουνίου 1987: Χρόνια πολλά Ελληνικό μπάσκετ!

pannikolaou

Τελικός Πολεμικής Αεροπορίας: 114 Π.Μ.-Μ. ΓΕΑ 73-77

pannikolaou

Ανακοίνωσε Γιάννη Βλάχο η ΠΑΠΕΛ!

pannikolaou