Α ΕΣΚΑΣΕ

Επιστροφή Καραδόπουλου στον Αιολικό Μυτιλήνης!

Ο Γιάννης Καραδόπουλος έκανε για δεύτερη και τελευταία φορά το δρομολόγιο Θήβα-Μυτιλήνη και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί εκ νέου με τη φανέλα του Αιολικού, σε μια ανατροπή δεδομένων, σύμφωνα με τους αρχικούς φετινούς αγωνιστικούς υπολογισμούς.

Ο Καραδόπουλος ανακοινώθηκε φέτος από τον Άρη, στον οποίο εκτός από αγωνιστικό ρόλο ανέλαβε και τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως και τα τμήματα υποδομής.

Τελικά, το άνοιγμα των Πανεπιστημίων τον έφερε για δεύτερη φορά στη Μυτιλήνη, για την τελευταία σεζόν των σπουδών του, αγωνιζόμενος και πάλι στον Αιολικό Μυτιλήνης, που σε ανακοίνωση του επισημαίνει: ”Το τμήμα μπάσκετ του Αιολικού ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα μας του αθλητή Γιάννη Καραδόπουλου. O Γιάννης είναι το βασικό playmaker σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί έχοντας κατακτήσει σημαντικούς τίτλους καθ’ όλη την διάρκεια της μέχρι στιγμής καριέρας του. Έχει συμπεριληφθεί στην καλύτερη πεντάδα Στερεάς Ελλάδος στους εφήβους 2017-18 και έχει κατακτήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική με τον Άρη Θήβας. Βρισκόμενος στο νησί μας για τις σπουδές του, κατέκτησε το Πρωτάθλημα με την ομάδα του Παπάδου Γέρας το 18-19 και συμπεριλήφθηκε και πάλι στην καλύτερη πεντάδα ανδρών Λέσβου 2019-20. Την επόμενη χρονιά φορώντας τα χρώματα της ομάδας μας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση του κυπέλλου Λέσβου το 20-21, πανυγηρίζοντας έτσι το πρώτο τίτλο της ομάδας μας, ενώ την επόμενη χρονιά βρέθηκε ξανά λόγο covid στον Άρη Θήβας”.

Μιλώντας στο Αio1Media ο Γιάννης Καραδόπουλος δήλωσε: ”Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στην ομάδα και πάλι, στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει τους στόχους της οι οποίοι είναι η κατάκτηση όλων των διοργανώσεων που θα συμμετέχει και μετέπειτα η άνοδος στην Γ Εθνική, νιώθω ότι φέτος είμαι στην πιο ώριμη αγωνιστικά και πνευματικά κατάσταση που έχω υπάρξει μέχρι στιγμής και σε αυτό έχει συμβάλει ο σύλλογος μου στη Θήβα, ο Άρης Θήβας, όλα τα υπόλοιπα θα αποδειχθούν στο παρκέ”.

Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια Κάδμου για το θάνατο του Λευτέρη Παπαδάκη

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-4 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Η ΑΓΕ Χαλκίδας βραβεύει τον Νίκο Καπελέρη!

pannikolaou