Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλίας Χαντζής: ”Πήγαμε να ”κλέψουμε” τον αγώνα στο τέλος”

Ο προπονητής του Πρωτέα Σχηματαρίου Ηλίας Χαντζής, είδε την ομάδα του να επιστρέφει στη διεκδίκηση της νίκης στο β’ ημίχρονο αλλά να μην τα καταφέρνει, τονίζοντας πως η ζημιά έγινε στο πρώτο ημίχρονο, όταν όπως είπε, υπήρξε λάθος αντιμετώπιση στα δυνατά σημεία του αντιπάλου.

Ο κόουτς του Πρωτέα, έδωσε επίσης συγχαρητήρια στο Βασιλικό για τη δίκαιη όπως τόνισε νίκη του, αλλά και στους διαιτητές της αναμέτρησης.

”Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και το προπονητικό team του Βασιλικού για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα το κλέβαμε στο τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο αμυντικά είχαμε κακή προσέγγιση του παιχνιδιού, απόδειξη οι 48 πόντοι που δεχτήκαμε με 8 τρίποντα, που πέρα από την καλή εμφάνιση των φιλοξενουμένων, οφείλεται και στην λάθος αντιμετώπιση μας στα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας.

Μετά το 24 λεπτό που η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 22 πόντους εναντίον μας προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να βρούμε ενέργεια από την άμυνα μας. Φτάσαμε να προηγηθούμε και δύο πόντους λίγο πριν το τέλος αλλά κάποιες λεπτομέρειες που κάναμε λάθος και ένα μεγάλο σουτ του Αργυρίου έκριναν τον νικητή. Γνωρίζουμε τα προβλήματα μας θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να τα διορθώσουμε και να συνεχίσουμε ενωμένοι σε ένα μαραθώνιο που είναι το πρωτάθλημα φέτος. Τέλος θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο διαιτητικό δίδυμο του χθεσινού αγώνα”.

Σχετικά άρθρα

14 Ιουνίου 1987: Χρόνια πολλά Ελληνικό μπάσκετ!

pannikolaou

Τελικός Πολεμικής Αεροπορίας: 114 Π.Μ.-Μ. ΓΕΑ 73-77

pannikolaou

Ανακοίνωσε Γιάννη Βλάχο η ΠΑΠΕΛ!

pannikolaou