Α ΕΣΚΑΣΕ

Μάριος Σκαλτσάς: ”Αξίζαμε τη νίκη αλλά ήμασταν άτυχοι”

Η Αλίαρτος έφτασε κοντά σε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, όμως δεν τα κατάφερε χάνοντας με 52-51 από τη Μαλεσίνα και ο προπονητής της ομάδας Μάριος Σκαλτσάς στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα, όπως οι δύο χαμένες βολές, αλλά και τα βήματα στην τελευταία επίθεση της ομάδας του.

Ήταν ένα πολύ κλειστό ματς με κακή ποιότητα ιδιαίτερα στο 2 ημίχρονο. Κατά τη γνώμη μου, αξίζαμε τη νίκη αλλά ήμασταν πολύ άτυχοι. Συγκεκριμένα χάσαμε 2 κρίσιμες βολές( για το +6), μια πολύ κρίσιμη επίθεση και ενώ είχαμε την τελευταία επίθεση έγιναν βήματα και δώσαμε το δικαίωμα να έχει την τελευταία επίθεση η ομάδα της Μαλεσίνας. Παρ’ όλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Έκαναν μια τρομερή προσπάθεια για 40 λεπτά. Παίξαμε με πάθος, απέναντι σε μια ομάδα έμπειρη και δυνατή και σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Δυστυχώς δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στο τέλος!!

Έχουμε τώρα έναν άλλο αγώνα, αυτόν με τις Κονίστρες , οπότε θα πρέπει να προχωρήσουμε. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Μαλεσίνας για την νίκη και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!”.

Σχετικά άρθρα

Με επιτυχία το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Τάσος Μπαλάφας” (pics)

pannikolaou

Το πρακτικό της ΕΣΚΑΣΕ με την απόρριψη του αιτήματος αναβολής του αγώνα Κάδμος-Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Ανανέωσε με Στεφάνου η ΠΑΠΕΛ!

pannikolaou