ΚΡΙΤΕΣ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το σεμινάριο των κριτών! (pics)

Με επιτυχία στέφθηκε το σεμινάριο των κριτών που έγινε την Κυριακή στη Θήβα, με συμμετοχή των μελών του συνδέσμου που ξεπέρασε το 80%, αλλά και με παρουσία προσκεκλημένων που τίμησαν την εκδήλωση.

Σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Κριτών αναφέρει: ”Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου το επιμορφωτικό σεμινάριο του Σ. Κ. Κ. Α. Σ. Ε. με απόλυτη επιτυχία. Το ποσοστό των κριτών που προσήλθαν στο σεμινάριο ήταν πάνω από 80%.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση μας ο πρόεδρος της Ένωσης μας κ. Χ Μελετίου, ο Ειδ.γραμ. κ. Χρήστου Χρήστος, τα μέλη της ΚΕΔ κ. Δεσαρτης Ι., και Χριστόδουλου Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του Συνδέσμου κριτών Αττικής κ. Μερίκα Τάνια, καθώς και τον Γ. Γ. Αναστασόπουλο Αν. για την άψογη παρουσίαση των θεμάτων του σεμιναρίου μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Δήμο της Θήβας για την παραχώρηση της αίθουσας “Αρμονίας” στο συνεδριακό κέντρο και την βοήθεια τους σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Θήβας για την επίβλεψη τους, όσο αφορά την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων”.

Σχετικά άρθρα

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (22-28/10)

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (15-20 Οκτωβρίου)

pannikolaou