ΜΙΚΤΕΣ

Προτάσεις για το Αναπτυξιακό μεταξύ επιτροπής και Κουβάρα-Μιχαήλ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ στη Θήβα, η συνάντηση μεταξύ της Επιτροπής του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ένωσης και των προπονητών Αργύρη Κουβάρα και Παναγιώτη Μιχαήλ, οι οποίοι ”έτρεξαν” το πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΚΑΣΕ αναφέρει: ‘

Την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2021, με πρωτοβουλία της Επιτροπής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΚΑΣΕ, συνάντηση με τους προπονητές κ.κ. Κουβάρα Αργύρη και Μιχαήλ Παναγιώτη, οι οποίοι υλοποίησαν το πρόγραμμα την προηγούμενη περίοδο.

Την Επιτροπή εκπροσώπησαν οι κ.κ. Αλεξίου Γιάννης, Αλογοσκούφης Χρήστος, Κόλλιας Γιώργος, Ντούμας Δημήτρης και Χρήστου Χρήστος. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Μελετίου.

Ιδιαίτερη αναφορά στη συζήτηση έγινε, με αφορμή τις δηλώσεις του νέου Προέδρου και την ανακοίνωση της ΕΟΚ, σχετικά το αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια οι προπονητές ενημέρωσαν τα μέλη της Επιτροπής, για τον τρόπο συγκρότησης και λειτουργίας των μικτών ομάδων, καθώς και για τα συμπεράσματά τους, δίνοντας παράλληλα πρόσθετες πληροφορίες στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν.

Επίσης παρουσίασαν τις προτάσεις τους, το χρονοδιάγραμμα και τον τρόπο υλοποίησης του προγράμματος για τη νέα περίοδο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης, τους ευχαρίστησε, για τις μέχρι τώρα προσφερόμενες υπηρεσίες τους, με τη δέσμευση, πως, μετά τις οριστικές οδηγίες της ΕΟΚ, θα τους γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις της Ένωσης”.

Σχετικά άρθρα

Επταμελής επιτροπή για το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Συνάντηση για το Αναπτυξιακό πρωτάθλημα την Πέμπτη στην ΕΣΚΑΣΕ

pannikolaou

Stereabasket Awards 2021: Ολόκληρη η εκδήλωση σε video!

pannikolaou