Α ΕΣΚΑΣΕ

Τάσος Γεωργίου: ”Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο της σεζόν”

Ικανοποιημένος από τη νίκη μέσα στο Σχηματάρι επί του Πρωτέα, αλλά και από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη φετινή, όπως και από την παρουσία των νεαρών παικτών, έμεινε ο κόουτς του ΓΑΣ Βασιλικού Τάσος Γεωργίου, που σε δηλώσεις του στο stereabasket.gr τόνισε:

Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν μέσα στο Σχηματάρι. Γνωρίζαμε, ότι ο Πρωτέας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και ξέραμε πως για να πετύχουμε το στόχο μας, θα έπρεπε πρωτίστως, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε περίφημα, κάνοντας το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο β’ ημίχρονο ο Πρωτέας ανέβασε την πίεση του, μας οδήγησε σε λανθασμένες επιλογές καταφέρνοντας να γυρίσει τον αγώνα και να προηγηθεί ακόμα και με 2 πόντους. Ένα μεγάλο τρίποντο του Αργυρίου εκείνη την ώρα, μας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα καταφέρνοντας τελικά να πάρουμε μια πολύτιμη και δύσκολη νίκη.

Έμεινα επίσης πολύ ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά του Βασιλικού, που όπως τους είχα πει από την αρχή, έχουν φέτος την ευκαιρία να ”αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά” και δείχνουν να το κάνουν. Η χθεσινή εμφάνιση του Άγγελου Πρίφτι, αποτελεί οδηγό για όλους τους μικρούς παίκτες μας. Τα συγχαρητήρια μου επίσης, στον Πρωτέα στον οποίο εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη μας σε ένα πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο, τον θείο μου Τάκη Κόντο, που έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή”. 

Σχετικά άρθρα

Video από την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Αποστόλης Αναστασίου: ”Στο ίδιο έργο θεατές”

pannikolaou

Νίκος Παπούλιας: ”Δείξαμε πως ξέρουμε να αγωνιζόμαστε με καθαρό μυαλό”

pannikolaou