ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Τουρνουά ”Φίλοι στο μπάσκετ” με Ερμή Σχηματαρίου & Επαμ. Λεύκτρων! (pics)

Η δράση ”φίλοι στο μπάσκετ” που ξεκίνησε πριν από μια εβδομάδα με τους αγώνες των ακαδημιών του Ερμή Σχηματαρίου και της Αλιάρτου, συνεχίστηκε και αυτό το Σάββατο, με φιλοξενούμενο του Ερμή αυτή τη φορά, την ακαδημία του Επαμεινώνδα Λεύκτρων!

Στο κλειστό του Σχηματαρίου οι μικροί αθλητές των δύο ομάδων είχαν μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να παίξουν και να γίνουν ”φίλοι στο μπάσκετ” όπως είναι και το σύνθημα της δράσης!

Σε ανακοίνωση του ο Ερμής Σχηματαρίου αναφέρει: ‘‘Η αθλητική δράση που ξεκίνησε η ακαδημία ανάπτυξης Γ.Σ. ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ by Nikos Oikonomou και συνεχίζεται με φιλικούς αγώνες ανάμεσα σε ακαδημίες μπάσκετ για παιδιά ηλικίας 5-13 ετών, με σκοπό τα παιδιά να μάθουν πως ο αθλητισμός είναι μια μεγάλη φιλία, μια παρέα που πρέπει να μάθει τον σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους, τον υγιή ανταγωνισμό και ατελείωτα άλλα οφέλη που δημιουργεί το αθλητικό ιδεώδες!!!

Κάθε Σάββατο και μια γιορτή για όλους μας!!! Μια γιορτή που καλεσμένοι είναι τα μικρά παιδιά και νικητής το …ΜΠΑΣΚΕΤ!!! Να ευχαριστήσουμε για την αποδοχή της πρόσκλησης μας, την ακαδημία του Επαμεινώνδα Λεύκτρων και τον κ. Αγαμέμνωνα Παππά και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια με πολλά παιδικά χαμόγελα! Τίποτα πάνω από το χαμόγελο των παιδιών”.

Σχετικά άρθρα

Στην προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων Κακαρά-Σκούμα!

pannikolaou

14 Ιουνίου 1987: Χρόνια πολλά Ελληνικό μπάσκετ!

pannikolaou

Ξεκινάει το 7ο Basketball Camp του Απόλλωνα Λιβαδειάς!

pannikolaou