Α ΕΣΚΑΣΕ

Τόλης Ρέτσας: ”Ο αγώνας κρίθηκε στα πολλά εύστοχα τρίποντα του Άρη”

Ο προπονητής του Αστέρα Αλιβερίου Τόλης Ρέτσας, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας, τόνισε τις πολλές απουσίες που είχε, ενώ για τον αγώνα σημείωσε πως σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε από την ευστοχία του Άρη Θήβας από τη γραμμή του τριπόντου.

Εμείς έχουμε πολλές και σημαντικές απουσίες που κάνουν το έργο μας δύσκολο. Δεν έχουμε φέτος τον Παντελή Βογιατζή, ένα πολύ καλό παίκτη σε άμυνα και επίθεση, ενώ απέναντι στον Άρη δεν αγωνίστηκαν οι Θέμης Μάστορης και Αποστόλου, που πιστεύουμε πάντως να τους έχουμε στο μέλλον. 

Παίξαμε με 6 άντρες και 5 εφήβους, τα παιδιά πάλεψαν πάνω στο παρκέ, έδωσαν και την ψυχή τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και την ομάδα της Θήβας που ήταν άψογη τόσο στον αγώνα όσο και στη συμπεριφορά τους. 

Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ιδίως στα πολλά εύστοχα τρίποντα του Άρη. Εμείς, είμαστε ομάδα που μας βολεύει το μικρό σκορ και οι λίγες κατοχές και όταν το παιχνίδι περνάει τους 70 πόντους όπως χθες, θα έχουμε πρόβλημα. Στα 18” ήμασταν στους 2 πόντους, δεχθήκαμε ένα ακόμα τρίποντο, πήγε το ματς στους 5 πόντους και κάπου εκεί η παράσταση έλαβε τέλος. 

Είμαι όμως σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αν μας αφήσουν και δεν μας ξανακλείσουν, θα παίζουμε μπάσκετ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Το πρωτάθλημα δεν είναι αγώνας ταχύτητας αλλά μαραθώνιος, θέλει αντοχή και υπομονή και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε”. 

Σχετικά άρθρα

14 Ιουνίου 1987: Χρόνια πολλά Ελληνικό μπάσκετ!

pannikolaou

Τελικός Πολεμικής Αεροπορίας: 114 Π.Μ.-Μ. ΓΕΑ 73-77

pannikolaou

Ανακοίνωσε Γιάννη Βλάχο η ΠΑΠΕΛ!

pannikolaou