FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση Άρη Αμφίκλειας: Πρώτη φορά είδαμε δύο διαφορετικές εκθέσεις διαιτητών”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Άρης Αμφίκλειας, με αφορμή τις ποινές που ανακοινώθηκαν από την ΕΣΚΑΣΕ για τους Παπαδάκη και Μώρο από τον αγώνα της πρεμιέρας της με τον Πρωτέα Σχηματαρίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι ”κιτρινόμαυροι”: ”Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο σχετικά με τις *ποινές που ανακοινώθηκαν τα εξής:

Πρώτη φορά είδαμε διαιτητή να γράφει στο φύλλο αγώνος ότι τον ειρωνευόταν παίκτης μας αλλά όλως τυχαίως σε όλο τον αγώνα να μην του δίνει τεχνική ποινή!

Πρώτη φορά είδαμε να γράφεται σε φύλλο αγώνος ότι παίκτης μας εξύβρισε διαιτητή, χωρίς όμως να αποβληθεί (με αποβολή), χωρίς να του κρατηθεί το δελτίο και το σημαντικότερο ο έτερος διαιτητής της αναμέτρησης να γράφει ξεκάθαρα και εντελώς αντίθετα ότι ο αθλητής μας δεν  έβρισε!!  (Δεν έγραψε ότι δεν άκουσε αλλά ακριβώς ότι δεν έβρισε!)

Πρώτη φορά είδαμε δυο τελείως διαφορετικές εκθέσεις διαιτητών (και προς τιμήν του Α΄ διαιτητή της αναμέτρησης!)

Το μόνο που δεν είδαμε για πρώτη φορά ήταν οι απαράδεκτες  φρασεολογίες και χειρονομίες……

Ο προπονητής μας πράγματι ξέφυγε από τα όρια και εξύβρισε, διότι είναι άνθρωπος…  Εξέφρασε ήδη βέβαια  την ειλικρινή συγνώμη του για αυτό το γεγονός και την μεταφέρουμε και από εδώ προς  όλο τον φίλαθλο κόσμο.

Η δράση όμως (είναι εκείνη που) φέρνει αντίδραση και κάποια στιγμή θα πρέπει, εκτός από το να τιμωρείται η αντίδραση,  να τιμωρείται και η δράση!

Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια σε όλο τον κόσμο!’.

*Μία αγωνιστική στον αθλητή Μώρο Φαίδων και 45 ημερολογιακές ημέρες στον προπονητή Άρη Παπαδάκη”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou