FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Μπαίνουν στη μάχη όλες οι ομάδες! (1η αγωνιστική)

Το 42ο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ ξεκίνησε χθες το βράδυ με τον αγώνα Απόλλωνα Λιβαδειάς-ΓΑΣ Βασιλικού και το πρώτο δείγμα εφόσον είναι αντιπροσωπευτικό, δείχνει πως και φέτος θα απολαύσουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα!

Ο Απόλλων ξεκίνησε νικηφόρα, επικρατώντας στην παράταση με 73-71, με την 1η αγωνιστική να συνεχίζεται σήμερα με τις υπόλοιπες 6 αναμετρήσεις.

Ο Αστέρας Αλιβερίου υποδέχεται τον Άρη Θήβας, με ξεκάθαρο φαβορί τους φιλοξενούμενους, αλλά με νωπές τις μνήμες από τις…ζημιές που έκανε πέρυσι ο Αστέρας, όταν και πάλι θεωρούνταν αουτσάϊντερ, φτάνοντας σε 4 νίκες στις 5 πρώτες αγωνιστικές, όταν και διακόπηκε το πρωτάθλημα!

Ο Πρωτέας Σχηματαρίου αντιμετωπίζει τον Άρη Αμφίκλειας, σε ένα αγώνα που αναμένεται αμφίρροπος, με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη βάση στην άμυνα, εκεί που θα κριθούν τα περισσότερα.

Ο Κάδμος υποδέχεται στο κλειστό της Θήβας τις Κονίστρες, με την ομάδα του Αναστασίου να είναι το φαβορί για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Λοκρός και ο ΓΑΣ Άμφισσας θα τεθούν αντιμέτωποι στην Αταλάντη, με τους γηπεδούχους να θεωρούνται από τα μεγάλα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος, αλλά και την ομάδα της Άμφισσας να έχει φέτος ποιοτικό και με βάθος ρόστερ.

Στη Χαλκίδα η ΑΕΕΠ υποδέχεται την Αλίαρτο, με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα.

Τέλος, στην Ιτέα ο τοπικός Γυμναστικός θα αντιμετωπίσει τη Μαλεσίνα, σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Α’ κατηγορίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές:

18:00 Κλειστό Αλιβερίου Αστέρας Αλιβερίου-Άρης Θήβας (Χαϊνά-Τσάλας Ι.)

18:00 Κλειστό Σχηματαρίου Πρωτέας Σχηματαρίου-Άρης Αμφίκλειας (Καραμπιτσάκος-Κάλφα)

18:00 Κλειστό Θήβας Κάδμος-Κονίστρες (Ντάνος-Γερονικολός)

18:00 Κλειστό Αταλάντης Λοκρός-ΓΑΣ Άμφισσας (Κοτσιμπός-Ζαφείρη)

18:00 Κλειστό Πειραϊκής ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Αλίαρτος (Σοφόπουλος-Νικολιάς)

18:00 Κλειστό Ιτέας Γ.Σ. Ιτέας-Μαλεσίνα (Χουγιάζος-Πατάγιας)

*Το Stereabasket.gr όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα είναι μαζί σας με τη live εξέλιξη όλων των αγώνων. Μείνετε στο stereabasket και λίγο πριν τις 6 μ.μ. θα υπάρξει ανάρτηση με τη ”Λεπτό προς λεπτό” εξέλιξη των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής για την Α’ ΕΣΚΑΣΕ. 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou