FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

”Βαρύ” το φύλλο αγώνος για τον Άρη Αμφίκλειας!

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό ματς της πρεμιέρας στο Σχηματάρι, με τον Πρωτέα να κερδίζει τον Άρη Αμφίκλειας με 69-59 και με τους διαιτητές Καραμπιτσάκο-Κάλφα να αποβάλουν λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου τον προπονητή των ”κιτρινόμαυρων” Άρη Παπαδάκη και τον πλέϊ-μέϊκερ της ομάδας Γιάννη Μιχέλη.

Οι διαιτητές, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κάθισαν για περίπου μια ώρα στα αποδυτήρια, αναγράφοντας εκτενώς τι έγινε στο σημείο της διακοπής.

Οι διαιτητές, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρουν μεταξύ άλλων, πως στο 1:27 πριν τη λήξη του ημιχρόνου, δόθηκε φάουλ στον Μιχέλη που διαμαρτυρήθηκε έντονα, για να χρεωθεί στη συνέχεια τεχνική ποινή. Ο Μιχέλης, όπως αναφέρουν οι διαιτητές, έβριξε στη συνέχεια τη β’ διαιτητή για να του δοθεί και δεύτερη τεχνική  και να αποβληθεί από το γήπεδο.

Στη συνέχεια, οι διαιτητές αναφέρουν πως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Άρη Αμφίκλειας Άρης Παπαδάκης, που έβριξε τη β’ διαιτητή, για να τιμωρηθεί και αυτός με δύο τεχνικές ποινές και να αποβληθεί επίσης από το γήπεδο.

Στο φύλλο αγώνος, έχει σημειωθεί και ο αρχηγός της ομάδας Φαίδωνας Μώρος για διαμαρτυρίες και ειρωνικά σχόλια προς τη β’ διαιτητή Μαρία Κάλφα.

Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou