Α ΕΣΚΑΣΕ

ΓΑΣ Βασιλικού: ”Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν να αποκατασταθούν οι μεγάλες ζημιές”

Ο ΓΑΣ Βασιλικού ξαναμπήκε στο ”σπίτι” του μετά από 14 μήνες και με ανακοίνωση του ευχαριστεί όσους συνέβαλαν, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να λειτουργήσει εκ νέου το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

‘Μετά από 14 μήνες, ως συνέπεια των καταστροφών από τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή μας, το κλειστό γήπεδο του Βασιλικού είναι έτοιμο προς χρήση (με τα έργα να συνεχίζονται για τις βελτιώσεις στους εξωτερικούς χώρους).
Οι προπονήσεις όλων των τμημάτων μας έχουν ήδη ξεκινήσει και πάλι στο κλειστό γήπεδο, ενώ είναι και διαθέσιμο για την διεξαγωγή όλων των αγώνων όλων των τμημάτων.
Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν (Δήμος, Περιφέρεια, ιδιώτες κτλ.) ώστε να αποκατασταθούν οι πραγματικά μεγάλες ζημιές και να μπορέσουν τα παιδιά της περιοχής να γυμνάζονται και πάλι σε αξιοπρεπείς συνθήκες.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους της Αυλίδας που όλο αυτό το διάστημα φιλοξενούμασταν στην περιοχή τους και συνεργαζόμασταν άψογα. Επιπλέον, ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε τον Γ.Σ. Αυλίδας για την παραχώρηση και προπονητικού υλικού.
Κλείνουμε εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα αποκατασταθούν γρήγορα και άλλες σημαντικές ”πληγές” της τοπικής κοινωνίας που άφησαν πίσω οι καταστροφικές πλημμύρες!”.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou